Promo

Moderno – udoban prostor i mir: Sastanci mogu da izgledaju primamljivije – Industrija Delux Caffe

Miris kafe u isčekivanju pauze...

Ukoliko volite da se izdvojite iz gradske vreve, gužve i buke i uživate u vrhunskoj  kafi Vaš izbor može da bude – Industrija Delux Caffe koji se nalazi na samom ulazu u Elektronsku industriju. Osim kafe ovde možete da probate i najbolju hranu u gradu, ne verujete nam…proverite.

Skriveni raj zgodan za razgovore sa prijateljima, poslovne sasatanke kao i proslave rođendana uz kvalitetno spremljenu hranu i prijatno osoblje očekuje vas u jedinstvenom industrijskom šarmu na ulazu u Elektronsku industriju.

Da li ste ovako zamišljali poslovni sastanak? Možda ne, ali danas probajte.

Kada krenete putem Niške banje, na Bulevaru Svetog cara Konstantina 80, put kojim su nekada naši roditelji, bake, deke  išli na posao, ta nostalgija za vremenom koje je nekada bilo –  puno rada, mašina, kolektiv, ta dinamaika. Sam naziv ovog mesta je i bila inspiracija za imenom, simbolika i miris kafe u isčekivanju pauze.

Dodjite u Industrija Delux Caffe na pauzu, ručak, na sastanak ili  jednostavno na predah uz šoljicu kafe.  Napravite predah i napunite baterije uz  puno pozitivne energije i udobnosti koje Vam pruža ambijent ovog jedinstvenog mesta u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com