Društvo

Marini Adamović uručeno priznanje Niških Vesti

Humana Nišlijka, Marina Adamović, dva dana se nije pojavljivala u svojoj Banci dobročinstva. Danas je odlučila da dođe, iako je provejavao sneg kada je pošla od kuće. To je bila prilika da joj se, sa malim zakašnjenjem, uruči priznanje koje je dobila glasovima čitalaca Niških Vesti u izboru za Naj Nišlijku.

Marina Adamović i Sonja Milenković – Niške Vesti

“Ovo je, pre svega, priznanje građanima, stanovništvu koje učestvuje u ovim internim akcijama, ja sam tu samo prenosilac. Posrednik, veza između onih kojima je pomoć potrebna i onih koji doniraju,” kazala je Adamović primajući priznanje.

Dodala je da joj kretanje znatno otežano od kako je sneg pao, što zbog točkova, što zbog zaleđenih rampi u mnogim autobusima gradskog prevoza, Međutim, jutros je htela da pohvali radnike jednog “žutog autobusa koji je dovezao do centra grada”.

“I jedan putnik je pomagao, a vozač je nekoliko puta čistio rampu, kondukterica je pomagala i još jednom mogu da kažem samo “svaka im čast”. Mislim da je u pitanju bila linija Ledena stena- Niška banja, ili Novo selo- Ćele kula, nisam sigurna. U svakom slučaju, autobus je bio žute boje, pa će moći da se prepoznaju. Veliki je trud je da se vozi pod ovim uslovima ,a da ipak ima vremena i strpljenja da očisti rampu, jer sam bila jedini putnuk u kolicima”, kazala je Niškim Vestima.

Marinin plan za danas je da ostane u Banci dobročinstva koliko su ljudi raspoloženi da doniraju.

“Kolica jesu malo oštećena ali su pogodna za odmor, ako se desi nešto više od padavina, mogu da ostanem i prenoćim ovde. Toplo je, i to može da se desi (smeh).”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com