Društvo

Lep gest Nišlija, humanitarku Marinu Adamović uneli i izneli iz autobusa

 Građani koji su danas putovali autobusom koji saobraća na liniji Niška Banja-Ledena stena poznatoj niškoj humanitarki Marini Adamović najpre su priskočili u pomoć da uđe u autobus tako što su je uneli zajedno sa njenim elektromotornim invalidskim kolicima, a onda su je na stanici kod Vojne bolnice, sa kolicima izneli iz vozila.

Marina je na svojoj Fejsbuk stranici napisala da joj se dogodilo „čudo“ i opisala lep gest Nišlilja.

„Danas sam doživela čudo usred talasa kiše i početka vetrovito-snežne padavine posle razočaranja što je u Pobedinoj bio tek koji prolaznik (sa kišobranom, kapuljčom, debelom jaknom) Masa ljudi na stajalište u centru grada nije omela vozača busa za Nišku Banju da me primeti, a i ženska osoba iza dodatno ga dozivala. Čovek izašao, pokušao da spusti rampu, međutim ona nije davala znake života. Nećete verovati! Na jedan poziv tog vozača, skupila se grupa, podigla me sa EM teškim kolicima i unela do prozora! Da sam stajala, pala bih zbog gubitka svesti… Kad smo stigli do Vojne bolnice, iz prepunog vozila putnici su sami dotrčali i izvukli me podjednako oprezno. Što glasnije izgovorila sam: HVALA, HVALA, HVALA SVIMA. Nije bilo razlike između muškarca i žene! Dan za pamćenje. Prelepo pamćenje. Lek za najtežu muku Još jednom HVAAAALAAAA“, napisala je Marina u svojoj objavi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com