IZBORI 2022

Konvencija SUVERENISTA u sali niškog Simfonijskog orkestra

Koalicija Suverenisti koju čine Zdrava Srbija, Dosta je bilo i Živim za Srbiju najavila da će u nedelju 27. marta u 19 sati u sali Simfonijskog orkestra u Nišu održati konvenciju.

Koaliciju Suverenisti čine tri stranke; Zdrava Srbija (ZS) sa predsednikom Milanom Stamatovićem, Dosta je bilo (DJB) na čelu sa Sašom Radulovićem i Živim za Srbiju (ŽS) sa predsednikom dr Jovanom Stojković.

Suverenisti na predstojeće parlamentarne izbore 3. aprila izlaze pod rednim brojem 10, a nosilac liste je Saša Radulović.

Pod istim brojem 10 ova koalicija izlazi i na beogradske izbore.

Predsednički kandidat Suverenista je Branka Stamenković, zamenica predsednika DJB, koja će 3. aprila  na listiću biti pod brojem 3.

Za sebe kažu da su koalicija prostojnih ljudi kojima je cilj Srbija u kojoj se lepo živi.

“Da bismo to postigli, Srbiji je potreban sistem. Ne vođa, već sistem. Vladavina prava i nezavisne institucije sistema. I odgovorni lideri”, poručuju Suverenisti.

U nedelju, 27. marta u 19 sati u niškom Simfonijskom orkestru Suverenisti će Nišlijama detaljno predstaviti svoj program i ciljeve.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com