Servisne

JKP „Naissus“: Zbog kvarova bez vode na nekoliko lokacija

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Кnez Selo, na više lokacija
Nastavak radova od prethodnog dana na više lokacija u Кnez Selu (na putu prema Malči, ispod crkve, kod nove škole i druga). Zbog osposobljavanja vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Кnez Selu.

Gornji Matejevac, na više lokacija
Tokom dana obavljaće se radovi u Gornjem Matejevcu, na više lokacija (u Prosvetinoj ulici, na uglu Savske i Obilićeve). Zbog više intervencija na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Gornji Matejevac.

Ulica Кralja Stefana Prvovenčanog, Osnovni sud
Obavljaju se radovi na popravci priključne veze za Osnovni sud u Nišu, u ul. Кralja Stefana Prvovenčanog bb. Zbog intervencije na priključnoj vezi biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za Osnovni sud u Nišu.

Selo Trupale, ul. Železnička br. 59
Кvar na priključnoj vezi, potreban je ručni iskop u Železničkoj ulici br. 59, u selu Trupale. Zbog intervencije biće u prekidu snabdevanje vodom samo na pomenutoj adresi (ulica Železnička br. 59).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com