Servisne

JKP “Naissus”: Popravka kvarova na vodovodnoj mreži

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na nekoliko lokacija u gradu.

POPRAVKA KVARA U ULICI JUŽNOMORAVSKIH BRIGADA

Voda na površini, nužan je iskop u naselju Duvanište, u ulici Južnomoravskih brigada, kod broja 2. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Južnomoravskih brigada.

KVAROVI NA MREŽI U STUDENIČKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je iskop u Studeničkoj ulici, kod broja 17. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Studeničkoj ulici.

INTERVENCIJA U ULICI ŽIKICE JOVANOVIĆA ŠPANCA

Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Žikice Jovanovića Španca, kod broja 1. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Žikice Jovanovića Španca.

RADOVI U SELU SEČANICA

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u selu Sečanica, kod bunara. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Sečanica.

INTERVENCIJA U VIKEND NASELjU SUPOVAC

Nakon popravke kvara u selu Sečanica, u planu je intervencija u vikend naselju Supovac. Ukoliko se tokom dana budu obavljali radovi, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u vikend naselju i moguć prekid u selu Supovac.

NASTAVAK RADOVA U GORNjEM MEĐUROVU

Nastavljaju se radovi u selu Gornje Međurovo, kod škole u ulici Dragoljuba Dimitrijevića. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži neće biti prekida u vodosnabdevanju.

KVAR NA VEZI U GORNjOJ TOPONICI

Voda odlazi u šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u selu Gornja Toponica bb. Zbog popravke priključnie veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Gornja Toponica. Specijalnoj bolnici ostaje uredno vodosnabdevanje.

KVAR U NIŠKOJ BANjI

Voda u šahti, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u Niškoj Banji, u Carigradskoj ulici, kod broja 33. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Carigradskoj ulici.

INTERVENCIJE U SELU DOLAC

Voda puni šahte, potrebne su intervencije na osposobljavanju prvih ventila u selu Dolac. Zbog popravki priključnih veza moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Dolac.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com