Servisne

Popravka kvara u ulici Svetozara Markovića

Voda curi u zidu šahte, potrebna je intervencija u ulici Svetozara Markovića 41. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u dotičnoj ulici.

Popravka mreže u selu Donji Matejevac 
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Anastasija Petkovića kod Zadružnog doma i Kralja Aleksandra 97. Zbog popravki vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u selu Donji Matejevac.

Nastavak radova u Goričkoj ulici
Nastavljaju se radovi na povezivanju novoizgrađene na postojeću vodovodnu mrežu u Goričkoj ulici. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u sledećim ulicama: Goričkoj, Tetovskoj, Debarskoj i Kruševačkoj.

Intervencija u ulici Patrisa Lumumbe 
Voda na površini, potrebna je intervencija u ulici Patrisa Lumumbe kod broja 2. Zbog osposobljavanja priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u navedenoj ulici.

Popravka kvara u naselju Suvi Do  
Voda u šahti, potrebna je intervencija na bulevaru Svetog Cara Konstantina, kod firme „Kuzman„ doo. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru naselja Suvi Do.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Ljudevita Gaja 22b, u selu Donja Trnava – Maršala Tita 16, Zorana Radosavljevića Čupe 26, Graničarska 21, u selu Vrtište – Svetog Save 50 (Crkva), na Toponičkom putu – BS Tošić, Miljakovačka 2, Kosovke devojke 18, na Matejevačkom putu 17, Justina Popovića 10 i 19a, Vinkovačka 4, Subotička 12, Janisa Janulisa 75, Nikolaja Velimirovića 6, Studenička 26, Ibarska 17, Pane Đukić 10, Borska 35, Žikice Jovanovića Španca 52, Vinička 25, Krste Stefanovića 15, Nikole Uzunovića 59, Davida Pijade 8, Gordane Todorović 6, na bulevaru 12. Februar 90, Despota Đurđa 15, 20/a, 20/b i 65, Knjaževačka 74/a, u naselju Pasi Poljana – Radivoja Koraća 9 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika u Sarajevskoj i Pribojskoj ulici.

Otpušenje priključne veze u ulicama Šumadijskoj (Gorica) i Ljudevita Gaja 22b.

Ispiranje ulične mreže u ulici Sime Dinića (Novo Selo).

Razbijanje betona u priključnoj vezi u Mariborskoj ulici kod broja 44.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com