Servisne

JKP Naissus: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće otklanjaće danas kvarove na vodovodnoj mreži na više lokacija.

Naserova ulica br. 11
Veliko curenje na površini i voda je zatvorena na dva šiber ventila. U toku je raskopavanje u Naserovoj ulici, kod br. 11. Zbog kvara na vodovodnoj mreži u prekidu je snabdevanje vodom do 15 sati sa jedne strane od ulice Patrisa Lumumbe do Vizantijskog bulevara, i sa druge strane od ul. Branka Miljkovića do ul. 27. marta. Za vreme dok se obavljaju radovi biće stacionairana auto-cisterna sa pijaćom vodom u Naserovoj ulici.

Selo Ljuberađa
Nastavak radova od prethodnih dana u selu Ljuberađa. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u pomenutom selu.

Put za Donje Vlase, ul. Dragana Lukića bb
Voda je na ulici, neophodno je raskopavanje u ulici Dragana Lukića bb, na putu za Donje Vlase. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u istoimenoj ulici na putu za Donje Vlase.

Ulica Taska Uzunovića br. 13
Izbija voda iz poda šahte, potrebno je raskopavanje u ulici Taska Uzunovića br. 13, u naselju Pantelej. Zbog radova na popravci priključne veze biće u prekidu snabdevanju vodom do 15 sati samo na toj adresi (ukoliko ne drži servisni ventil moguć je manji prekid u celoj ulici).

Кružni tok Vozantijski bulevar i Bulevar Medijana
Кvar na vodovodnoj mreži, obavljaju se radovi iza tržnog centra“Lidl“, kod mosta blizu raskrsnice ulica Bulevara Medijana i Vizantijskog bulevara. Zbog intervencije neće biti prekida u vodosnabdevanju.

JКP „Naissus“ Niš obaveštava korisnike usluga da je, po preporuci Gradskog veća br. 1233-2/2019-03, na snazi nova Odluka o reprogramu dugovanja za utrošenu vodu i usluge kanalizacije, za sve kategorije potrošača.

Primenom nove Odluke, naši sugrađani će biti u prilici da sklope ugovore o otplati starih dugovanja na veći broj rata, uz mogućnost otpisa kamate.

Regulisanje starog dugovanja na ovaj način će biti moguće do 15. aprila 2020. godine.

Više informacija o novim uslovima otplate starog dugovanja korisnici mogu dobiti pozivanjem telefona 018/502-748, 018/502-745 i 018/502-749, ili u službenim prostorijama JКP „Naissus“ Niš u ulici Кneginje Ljubice 1/1.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com