Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Gornja Toponica
Кvar na vodovodnoj mreži, nužan je iskop u naselju Gornja Toponica . Zbog havarije voda je zatvorena prethodne večeri i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornje Toponice i delu sela Mezgraja (prema Gornjoj Toponici), do završetka intervencije. Specijalna bolnica nema prekid u snabdevanju vodom.

Selo Supovac
Voda na ulici, potreban je iskop u selu Supovac. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Supovac.

Ulica Dimitrija Tucovića br. 94 – 96
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, kod brojeva 94 – 96. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, od kružnog toka na Ledenoj steni do kružnog toka kod КP-doma (desna strana i naselje Milka Protić biće bez vode).

Ulica 7. Juli bb, na ulici
Curenje iz rupe na asfaltu, pored mosta gde prolazi mreža LC 80. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice 7. Juli, od ulice Orlovića Pavla do Gradske česme“Lavovi“(prekid vodosnabdevanja i u Gradskoj kući).

Zbog kvara na mreži u prekidu je vodosnabdevanje u južnom delu grada i Radnoj zoni “Međurovo”

Voda na ulici, u toku je iskop u ulici Dimitrija Tucovića, kod brojeva 94 – 96. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanja do 17 sati u delu ulice Dimitrija Tucovića, od kružnog toka na Ledenoj steni pa nadalje, naselje Milka Protić, КP-dom, Radna zona“Međurovo“(Šinvon, Jura, Leoni), Naselje 9. maj, Čokot, Gornje i Donje Međurovo, Lalinac, Lalinske pojate i Sečanica. Zbog obimnog kvara cisterna za snabdevanje pijaćom vodom kružiće u Radnoj zoni“Međurovo“(КP-dom, Šinvon, Jura, Leoni).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com