Servisne

JKP “Naissus”: Kvarovi na priključnim vezama

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija.

Vojvode Putnika, radovi na prevezivanju nove mreže

Padovi na prevezivanju novoizgrađene vodovodne mreže u ulici Vojvode Putnika. Mesto izvođenja radova je u neposrednoj blizini zgrade Apelacionog suda. Zbog radova na prevezivanju vodovodne mreže doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici od 7. do 15 sati.

Vinik, Branislava Menkovića kod broja 4

Popravka priključne veze u ulici Branislava Menkovića kod broja 4 u naselju Vinik, porebano raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

Priključna veza kod Mramorskog mosta

Kvar na priključnoj vezi u blizini Mramoskog mosta u selu Mramor, nužno raskopavanje.Zbog radova na popravci priključne veze doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

Kvar na vodovodnoj mreži u naselju Deveti maj

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Jastrebačkih partizana u naselju Deveti maj, nužnan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže docice do prekida u vodosnabdevanju u ovom naselju. Bez vode zbog ovih radova do 15 sati biće Lalinac i Lalinske pojate.

Radovi na više lokacija u naselju Trupale

Radovi u šahtama korisnika na nekoliko lokacija u naselju Trupale. Ekipe će izvoditi radove u ulici Cara Lazara, Boračkoj i Neretvljanskoj ulici. Zbog radova na popravci kvarova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com