IZBORI NIŠPolitika

Stanković: Biramo Niš kao porodičan grad

Porodica je temelj i srž svakog društva. Svi iz nje dolazimo i u nju se uvek vraćamo. Niš ima potencijala da bude pravi porodičan grad, grad u kojem će svako dete imati mogućnost kvalitetnog obrazovanja, ali pre svega bezbrižnog odrastanja u sigurnom okruženju.

Da bi Niš postao porodičan grad, on mora imati sve sadržaje neophodne i dostupne svakoj porodici. Planiramo izgradnju 13 novih, tematskih parkova, koji će biti udaljeni najviše 10 minuta pešaka od svake tačke u gradu, kako bi deca imala pristup sadržajima za igru. Posebnu pažnju posvetićemo rekreativnom sportu, pružajući deci priliku da treniraju sa profesionalcima i zdravo se razvijaju, kaže Đorđe Stanković.

Đorđe Stanković, Biramo Niš

Obrazovanje, kao jedan od temelja svakog društva, mora biti dostupno svakom detetu, pri čemu grad mora obezbediti udžbenike i kvalitetnije obrazovanje za sve, istiće Stanković u saopštenju.

Biramo Niš u kojem će vrtići biti dostupni svim porodicama. Roditelji imaju slobodu da odaberu da li žele da njihova deca idu u privatni ili državni vrtić, ali je neophodno da imaju podršku grada i da sva deca imaju iste uslove i mogućnosti, dodaje Stanković.

“Na kraju, a ujedno i na početku svake priče, ključno je gde se deca rađaju. Niško porodilište je jedno od najzapuštenijih u Srbiji. Garantujemo da ćemo obezbediti bolje uslove i izgraditi novu zgradu porodilišta. Kao roditelj obećavam da će Niš biti grad po meri svih porodica i najbolji grad za život u regionu. Nišlije to zaslužuju i Niš to može”, piše u saopštenju koje potpisuje Đorđe Stanković, Kandidat za gradonačelnika koalicije „Biramo Niš“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

12 Komentara

  1. Нишу морају да се врате породичне вредности и да наш град воде породични људи које бирају Нишлије а, не намесници из Београда.

  2. Ovo jako lici na 90-te godine proslog veka i gospodju Miru sa cvetom u kosi sa recima – “Ja i moja deca”.
    Svako ko se u predizbornoj kampanji fotografise sa decom, znajte ne misli vam dobro.

  3. Najverovatnije da će pobediti neka opoziciona stranka. To je lepa vest. A loša je jer će isto biti kao i sa Smiljkom Kostićem, neće dobijati para iz Beograda i neće moći da ispune predizborne želje. I završiće neslavno kao i navedeni čovek. Voleo bi da grešim.

  4. Grupa gradjana “dr Dragan Milic”, je resenje za Nis. Ovaj grad i nisko posrnulo zdravstvo moze iz blata da izvuku ljudi iz ove grupe gradjana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com