Promo

Odeš srećan, vratiš se još srećniji – RESTORAN SREĆNI LJUDI

Vaš specijalista za sve vrste porodičnih veselja sa višegodišnjim iskustvom

Jedinstveno i renomirano zdanje restorana “Srećni ljudi” oduševljava svojom ponudom i prilagođava se isključivo Vašim potrebama i tako pretvoriti svaki bitan datum u svečanost. Restoran Srećni već dugi niz godina poznat je kod Nišlija kao sinonim za proveren kvalitet i dobar provod.

Osoblje koje čine profesionalni konobari i kuvari tu su da se pobrinu da vašu zamisao prenesu do najsitnijih detalja.

U restoranu Srećni ljudi možete proslaviti svadbu, prvi rođendan, punoletstvo, godišnjice,velika porodična okupljanja, poslovanja druženja, seminare, prezentacije, slavu i druženje sa kolegama.

“Prepustite bitne datume pravim profesionalcima. Naši gosti su uvek na prvom mestu, zato nastojimo da ispunimo sve želje i zahteve kako bi Vaša očekivanja bila u potpunosti ostvarena”, poručuju domaćini.

Kapacitet veće sale iznosi čak 350 sedećih mesta, dok kapacitet manje sale 50 sedećih mesta, ukoliko se pak odlučite za intimniju atmosferu. Klimatizovane sale letnje dane dane učiniće prijatnijim, dok ćete se i u zimskom periodu ostećati podjednako prijatno.

Zahvaljući kvalitetnoj i brzoj usluzi, velikom izboru hrane i pića, na velikom podijumu za igru, plesaćete do jutra i dugo pamtiti trenutke veselja provedene u restoranu Srećni ljudi.

Za sve goste restorana obezbeđen je parking prostor koji se prostire na čak 20 ari placa, a za najmlađe obezbeđeno je i igralište za decu.

Restoran Srećni ljudi
Toplički partizanski odred 22a, naselje 9. maj

018/4560 – 334, 063/ 40 – 90 -72

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com