Servisne

JKP „Naissus“: Kvar na priključnoj vezi u ulici Filipa Filipovića

JKP „Naissus“ radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na nekoliko lokacija u gradu.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U DONjEM MATEJEVCU

Kvar na vodovodnoj mreži u Donjem Matejevcu kod benzinske pumpe, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

NASTAVAK RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Nastavak radova vodovodnoj mreži u ulici Carigradskoj u Niškoj Banji, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI FILIPA FILIPOVIĆA

Kvar na priključnoj vezi u ulici Filipa Filipovića br. 32, nužan iskop. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je preikd vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U LAPOVAČKOJ ULICI

Kvar na priključnoj vezi u Lapovačkoj 36, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA VODOVODNOJ MREŽI U SELU PALjINA

Kvar na vodovodnoj mreži u selu Paljina u blizini rezervoara, nužno raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u vodosnabdevanju u ovom selu do 15 sati.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com