Servisne

JKP “Naissus”: Bez vode više ulica u Nišu

Ekipe JKP Naissus Niš radiće danas na popravci kvarova na vodovodnoj mreži na više lokacija. Usled radova mogući su prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova.

Ulica Mačvanska br. 20
Voda na ulici, neophodno je raskopavanje u Mačvanskoj ulici, kod br. 20. Zbog popravke kvara na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Mačvanskoj ulici, Jeronimovoj, Milentijevoj, Nišavskom keju i delu ulice Sedmi juli.

Ulica Bulevar Nikole Tesle
Obavljaju se radovi na novim priključcima u ulici Aleksandra Medvedeva. Zbog tehnološkog postupka povezivanja vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu ulice Bulevar Nikole Tesle (od salona“Nišauto“ do benzinske pumpe“NIS Petrol“).

Gabrovački put, ulica Vladimira Talića br. 48
Izvode se radovi na popravci kvara u ulici Vladimira Talića br. 48, na Gabrovačkom putu kod restorana“Bolji život“. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u ulici Vladimira Talića, delu ulice Gabrovački put i okolnim ulicama.

Ulica Vizantijski bulevar br. 136
Voda se javlja u kružnom delu zelenila između zgrada, potrebno je raskopavanje u ul. Vizantijski bulevar, kod br. 136. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu Vizantijskog bulevara (stambeni objekti od br. 132 do br. 142).

Selo Gornji Matejevac, ul. Radnička br.1
Voda na ulici, potreban je iskop sokak-zemlja u Radničkoj ulici, kod br.1, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca (Radnička i okolne ulice).

Novo Selo, ul. Pasjačkih partizana br.12
Voda na ulici, potreban je iskop nakon lociranja kvara u ul. Pasjačkih partizana, u Novom Selu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanje vodom do 15 sati u delu Novog Sela (ulica Pasjačkih partizana i deo ulice Zorana Cige Stojanovića).

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com