Moja priča

INVALIDITET NIJE PREPREKA! Danijel svojim radom želi da motiviše druge (VIDEO)

Danijel Stanković je mladić iz sela Lalinac kod Niša i od rođenja je slabovid. Voli život, voli smeh i zabavu i voli da radi. Danijel ima svoj Jutjub kanal Angel Eyes, gde postavlja svoje video snimke kojima, kako kaže za Niške Vesti, želi da motiviše ljude na pozitivne stvari.

“Primetio sam da u poslednje vreme ima mnogo lenjih ljudi. Želim svojim radom da ih motivišem. Kada gledaju moje snimke, kada vide kako ja radim i živim želim da se motivišu na neki način i da kažu sebi, kada on može, mogu i ja”, kaže Danijel.

Najveća podrška, ističe Danijel, mu je porodica, ali na prvom mestu je sam sebi.

“Porodica je uvek bila tu kraj mene, ali sam najveća podrška sam sebi. Mnogo je bitno da ljudi shvate, ako ne pomogneš sam sebi, niko drugi neće moći da ti pomogne”, poručuje Danijel.

Kulinarstvo mu je velika ljubav, pa se na njegovom Jutjub kanalu često nađu snimci na kojima sprema razne specijalitete i deli recepte.

“Kuvanje mi je velika ljubav, ali takođe mnogo volim da radim i poljoprivredu. Trenutno sam i zaposlen, radim u jednoj fabrici u magacinu gotovih proizvoda”, kaže Danijel Stanković.

Pored želje da motiviše druge želi i da poruči svima da ne treba da imaju predrasude prema osobama sa invaliditetom.

“Moja poruka je ljudima da vole svoj život, da imaju mnogo volje i da nikada ne upadaju u depresiju. Šta god da im se desi da pređu preko toga i nastave dalje, jer u krajnjoj situaciji ima i gorih stvari. Samo glavu gore i nastavite dalje”, poručuje Danijel Stanković.

On je nedavno gostovao i u emisiji “Praktična žena”, gde je spremao jedan od specijaliteta:

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com