Društvo

GLASAJTE za Naj Nišlijku i Naj Nišliju!

U anketi Niških Vesti za Naj Nišlijku vodi poznata niška humanitarka Marina Adamović sa 911 glasova- lajkova, dok je na drugom mestu mlada alpinistkinja Staša Gejo za koju je glasalo 824 – ro Nišlija.

Veliki broj glasova dobila je i Violeta Petrović, radnica Jure, (619), kao  i Jasmina Barać Perović, borac za prava osoba sa invaliditetom (616).

Što se tiče Naj Nišlija, ubedljivo vođstvo ostvaruje mladi džudista Igor Nurkić sa 665 glasova, dok je drugoplasirani lekar Dušan Milisavljević osvojio znatno manje, 237 glasova.

Da podsetimo, za titulu Naj Nišlijke i Naj Nišlije možete glasati preko Fejsbuk stranice Niških Vesti do srede, 4. januara 2017. godine. Glasanje se vrši lajkom na fotografiju osobe koja je, po vašem mišljenju, zaslužila da bude”naj”.

Pobednici će biti proglašeni  9. januara  na dan Svetog Stefana Prvomučenika kada je dan firme i slava City Marketing Centra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com