Društvo

Nova 2024. ima dan više, uradite sve što želite imate dan duže – Srećnu Novu godinu žele vam Niške Vesti

Nova godina nam stiže za par sati, prilika da “presaberete” utiske, donesete neke odluke i već sutra započnete sve ispočetka, kako valja i najbolje što umete.

Kada uradite i date od sebe ono najbolje, uvek se najbolje i vrati. Da, naravno ne uvek i ne onoliko koliko ste dali ali se vrati, možda u nekom drugom obliku… Pa i ako se ne vrati, dobre stvari niste radili zbog drugih već zato što vas dobra dela čine većim, srećnijim i zadovoljnijim ljudima.

Budite brižan roditelj, dobar kolega, predusretljiv komšija, rame za plakanje prijateljima...budite sve ono što je potrebno drugima ali ostanite svoji, jer baš takvi jeste potrebni onima koji vas vole iako to možda ne pokazuju svaki dan, ali negde znate i osećate tu podršku koja uvek lebdi u vazduhu.

Mi ćemo kao redakcija i u narednoj godini da se trudimo da pružimo informaciju i podatak više, sagledamo stvari i događaje iz više uglova, uvek prvi i drugačiji.

Posebnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima i poslovnim partnerima, uz želju da uspešno nastave sa svojim poslovima i rastu onoliko koliko to žele.

Udahnite duboko, odlučite i krenite da menjate sve što vas žulja, brine i ne da vam mira. NOVA 2024. godina je prestupna i imate dan više da ostvarite ono što niste uspeli ove godine. Nemate izgovor ovog puta, to je 24 sata više! 

Srećno i živeli!
Redakcija Niških Vesti

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com