IZBORI 2023.Politika

Počela izborna tišina pred ponavljanje izbora: Glasanje u subotu na dva biračka mesta u Nišu

Izborna tišina pred ponavljanje izbora za narodne poslanike, koji će u subotu, 30. decembra biti održani na 32 biračka mesta u Srbiji, počela je u ponoć. Izbori se ponavljaju i na dva biračka mesta u Nišu.

Reč je o biračkim mestima broj 22 u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ i broj 43 u Osnovoj školi „Dositej Obradović“, na području niške gradske opštine Medijana. U Gradskoj izbornoj komisiji Niša kazali su da su izbori poništeni „zbog neregularnosti“.

Glasanje se još ponavlja na biračkim mestima u Bojniku, Velikom Gradištu, Vlasotincu, Trsteniku, Žagubici, Lebanu, Petrovcu na Mlavi, Plandištu, Raški, Svrljigu, Tutinu, Ćupriji, Aranđelovcu, Topoli, Babušnici, Koceljevi, Kosjeriću i Kuli. Pravo glasa na ponovljenim parlamentarnim izborima ima 15.566 građana. Glasanje će istog dana biti ponovljeno i na tri biračka u Beogradu, na lokalnim izborima za skupštinu grada.

Ponovno glasanje će, kao i 17. decembra, u subotu 30. decembra trajati od 7 do 20 časova.

Ponavljanje izbora na dva biračka mesta u Nišu

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com