Promo

ENDOSFERA tretman – Preoblikujte svoje telo u salonu MEDEJA

Najbezbedniji inovativni tretman tela u Nišu

Sunčani dani i letnji meseci najava su da sezona kratkih haljinica može da počne. Za one nespremne i nesigurne svojim oblinama, Medeja je pripremila nešto sasvim novo i inovativno u borbi protiv celulita i samog oblikovanja tela – novi HIT TRETMAN najbezbednijom, savremenom i inovativnom metodom ENDOSFERA aparatom!

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]  NISI JEDINA: Šta je celulit i kako nastaje?
Oko 85% žena dobije celulit u nekom periodu života i to najčešće onom, kada dolazi do većih hormonalnih oscilacija (trudnoća, pubertet). Pored naslednih faktora, savremeni način života je jedan od glavnih uzročnika pojave celulita. Ova pojava nastaje u potkožnom masnom tkivu (hipodermisu) i proteže se u središnji sloj kože (dermisu). Godine nikako nisu preduslov za celulit, mogu se javiti čak i kod tinejdžerki.[/box]

IMAMO REŠENJE: Kako funkcioniše Endosfera tretman?

Endosfera tretman je revolucionarni potpuno bezbedan i bezbolan tretman italijanske firme Fenix u borbi protiv celulita i masnih naslaga. Odličan je za sve vrste celulita, zatezanje tela (podizanje zadnjice), reguliše probleme konstipacije, viška tečnosti i cirkulacije. Inovativna tehnologija koristi mehanizme kompresivnih mikro vibracija na valjku, sastavljenom od kuglica hipoalergenskog silikona, čije rotacijsko delovanje deluje kao pumpa koja odvaja celulit od viška tečnosti i izbacuje ga iz tela. Samim tim smanjuje celulit i masne naslage, poboljšava cirkulaciju i podiže tonus mišića.

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]Endospheres (originalan naziv tretmana) je inovativna mešavina lepote i zdravlja, jedina metoda kojom se mogu tretirati tako složene patologije kao što su sekundarni limfedem i celulit. Endospheres daje rezultate koji se mogu smatrati uspešnijim od onih dobijenih klasičnim tretmanima. Uz pomoć ovog tretmana rezultati tretiranja tela su bezbolni, brži i uz redovno održavanje, oni su trajni“, kažu iz salona Medeja.[/box]

Preporučuje da se tretman Endosferom izvodi dva do tri puta u toku nedelje, a već posle trećeg tretmana se vide rezultati. Preporučje se paket od 12 tretmana za optimalan efekat, u zavisnosti od problema kože.

Pet singerijskih dejstva tretmana:

  • Analgetsko dejstvo
  • Vaskularno dejstvo
  • Limfna drenaža
  • Oblikovanje tela
  • Vraćanje tonusa mišićima.

Ovakva vrsta tretmana danas u svetu jedna je od najpoželjnijih tretmana za uklanjanje celulita i oblikovanje tela.

 

[box type=”info” align=”” class=”” width=””]”Priča nastanka Endosfere tretmana je i više nego zanimljiva. Naime, tretman je aparaturna terapija, koja je, u saradnji sa naučno-medicinskim institutima, prvobitno razvijena za tretiranje hroničnog limfedema, tj. nagomilavanja limfe i oticanja delova tela, i u toj nameni je pokazala neverovatne rezultate. Endosfera tretman tela je oduševio sve pacijente i oni svi potvrđuju da je postignuta značajna redukcija otoka posle svega tri-četiri tretmana, da više ne osećaju bol koji je posledica oticanja tkiva i da se upornost upala smanjuje.” – objašnjavaju eksperti.[/box]

Endosfera tretman tela radi uz pomoć kompresivne mikfovibracije, koja omogućava reaktivaciju cirkulacije krvi i time poboljšava nahranjenost kože i snabdevanje ćelija kiseonikom. Primenom pritiska razbijaju se potkožne masne naslage i pomoću procesa limfne drenaže postiže se glatkoća kože. Osim toga, tretman ima umirujuće dejstvo na bolove u mišićima i leđima i generalno je dobar protiv zadržavanja vode. Važno je istaći da je Endosfera tretman tela potpuno neinvanzivan i bezbedan. Zbog toga se baš svi klijenti zaljube u ovaj tretman čim ga probaju, a ako tome dodamo i fantastične rezultate, onda vam je jasno zašto je ovaj tretman uvek IN širom sveta, poput Rusije i Italije.

U salonu Medeja, ljubazno i profesionalno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom pružaja i najsavremenije tretmane za negu i revitalizaciju kože tela, kao i tretmane za preoblikovanje i celulit. Pored tretmana Endosferom pružaju i njegovu kombinaciju sa drugim savremenim aparatima za tretiranje tela.

Zakažite svoj tretman još danas – dočekajte leto spremne!

Kozmetički salon Medeja
Tome Rosandića 6, Niš
018 511 – 611
FACEBOOK
INSTAGRAM

[iframe src=”https://www.google.com/maps/embed?pb=!1m14!1m8!1m3!1d29260.22747446547!2d21.907466873869858!3d43.31463158582957!3m2!1i1024!2i768!4f13.1!3m3!1m2!1s0x0%3A0xcf396f307bc18fc6!2sKozmeti%C4%8Dki%20Salon%20Medeja!5e0!3m2!1ssr!2srs!4v1652702486192!5m2!1ssr!2srs” width=”600″ height=”450″ style=”border:0;” allowfullscreen=”” loading=”lazy” referrerpolicy=”no-referrer-when-downgrade”></iframe]

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com