Promo

REVOLUCIJA U ESTETICI – Laserski tretmani najrenomiranije svetske platforme u iSkin-u

Laserski, estetski i anti age tretmani u dermatološko-estetskom centru iSkin

Nastavljajući sa svojom tradicijom pružanja vrhunskih usluga u oblasti kozmetike, Medeja grupacija u okviru dermatološke ordinacije iSkin,  sada širi svoj spektar usluga, nudeći naprednije tretmane za vašu kožu, uz Candela Nordlys i Candela GentleLase PRO-U lasere. 

Ekskluzivno u ovom delu Srbije, Candela revolucionarni laseri omogućavaju precizne, efikasne i bezbedne tretmane za različite probleme kože, poput akni, ožiljaka, hiperpigmentacije, starenja kože, dlaka i mnogo više.

Candela Nordlys laser je posebno dizajniran za tretmane vaskularnih lezija, kao što su prošireni kapilari, rozacea, pigmentne promene na koži…, dok Candela GentleLase PRO-U laser garantuje dugotrajno uklanjanje dlaka na svim tipovima kože. Ovi laseri predstavljaju vrhunac tehnologije u oblasti dermatologije i estetske medicine, pružajući brze i vidljive rezultate sa minimalnim oporavkom.

ISkin je jedina sertifikovana ordinacija za pružanje više od 30 estetsko-dermatoloških tretmana visokokvalifikovanih lekara dermatologije kako za samu analizu svih vrsta promena na koži, tako i za pružanje najkvalitetnijih tretmana za rešavanje dermatoloških i estetskih stanja.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]Dermatološki i estetski tretmani su sada sigurniji, brži i efikasniji sa Candela Nordlys laserom. Aparat takođe poseduje i SoftCool, funkciju hlađenja koja smanjuje toplotu i tako čini tretman mnogo prijatnijim i manje bolnim.” – kažu iz ordinacije iSkin.[/box]

Uz pomoć ove najsavremenije aparature sa američkog tržišta broj medicinskih tretmana je sveden na minimum i to, promene su značajne već nakon jednog tretman, a sada je optimalan broj 3 tretmana.
Akne i ožiljci od akni,
Fleke (hiperpigmentacija)
Kapilari,
Rosacea (crvenilo na licu)
Strije
Ožiljci – VIDEO
Bore (antiage)
Hemangiom
 Gljivične infekcije noktiju (onihomikoza)
Epilacija..

Samo su neki od poblema dermatologije koja mogu biti upešno rešeni sa manje bola laserskim putem.

[box type=”success” align=”” class=”” width=””]”Candela Nordlys frakcioni laser predstavlja vrhunsku tehnologiju u oblasti nege kože i estetske medicine. Značajan je u oblasti rejuvenacije (podmalađivanja) tj. stimulisanje kolagena kože i u kasnijem starosnom dobu, kao i za stimulaciju rasta kose.”- poručuju iz ordinacije iSkin. [/box]

Tretman Nordlys aparatom daje konačne rezultate već  posle tri tretmana.

Candela GentleLase Pro-U je još jedan vrhunski aparat kada je prvenstveno epilacija u pitanju:

  1. Manji broj tretmana za kompletan efekat nego obično
  2. Širok spektar indikacija ( trajno uklanjanje dlaka i uklanjanje vaskularnih i pigmentnih promena na koži)
  3. Siguran i nežan (pored toga što hladi kožu tokom tretmana, pogodan za sve tipove kože, uključujući osetljivu kožu)
  4. Klinički dokazani rezultati

Tim stručnjaka stoji na raspolaganju za sva pitanja, konsultacije i savete u dermatološko-estetskom centru Iskin. U ordinaciji su samo neka od imane lekara dermatologa:
– dr Danijela Popović
– dr Lidija Mihajlović Mirašević
– dr Nataša Blažević Kamenov

Doktori na specijalizaciji:
– dr Milena Milošević
– dr Danica Jocić
– dr Jelena Paunković

Zakažite svoj tretman još danas – dočekajte leto spremne!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com