Društvo

Dvorište vrtića “Plavi čuperak” bogatije za 63 četinara

Gradska opština Medijana, u saradnji sa Udruženjem građana „Čuvamo prirodu“ i ove godine, nastavila je akcije uređivanja dvorišta škola i vrtića, koje se nalaze na njenoj teritoriji.

Uređena i ozelenjena dvorišta, prethodnih godina, dobilo je više vrtića niške „Pčelice“ i veliki broj škola na teritoriji najveće niške opštine.

Foto: GO Medijana

Gradska opština Medijana, već četvrtu godinu za redom, sprovodi akcije uređenja dvorišta osnovnih i srednjih škola i vrtića, na svojoj teritoriji“ izjavio je ovom prilikom, član Veća Gradske opštine Medijana, Ivan Nikolić i dodao da je „Ovog puta, oplemenjen ambijent i novi izgled, sadnjom 63 sadnice ukrasnih četinara, dobilo dvorište vrtića „Plavi čuperak“.

Foto: GO Medijana

Nikolić ističe da je do sada, „zasađeno preko 1000 sadnica ukrasnih četinara, kako bi sredina, u kojoj borave najmlađi, bila uredna, čista i pogodna za sticanje prvih znanja u oblasti ekologije i zaštite životne sredine.

Foto: GO Medijana

Ovakve akcije, od velikog su značaja i sprovode se u cilju podizanja ekološke svesti, podstičući najmlađe na očuvanje životne sredine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com