Društvo

Akcija “Ko nas vozi” povodom izmeštanja pruge iz grada

Pokret Kreni-Promeni pokrenuo akciju  "Ko nas VOZi" koja ima za cilj pokretanje pitanja izmeštanja pruge iz grada Niša.

O sigurnosti, buci i ekološkim promenama koje donose prolasci vozova kroz grad, ali i alternativama kao što su tramvaj i biciklističke staze pričaće aktivisti, direktor kampanja Kreni – promeni  Savo Manojlović i direktorka Marina Pavlić sa građanima i građankama Niša u utorak, 27. februara na Trgu kralja Milana u Nišu. Akcija “Ko nas vozi” ima za cilj pokretanje pitanja izmeštanja pruge iz grada Niša.

“Ova akcija je od vitalnog značaja za naš grad i njegove građane, te vas pozivamo da podržite naše napore u stvaranju sigurnijeg i efikasnijeg urbanog okruženja”, kazali su iz pokreta kreni promeni

Štandovi će bit postavljeni na Trgu kralja Milana u utorak, 27. februara, od 15:30 do 17:30 sati, gde ćemo biti dostupni za razgovor sa medijima i građanima o važnosti izmestanja pruge iz grada Niša.

“Pored lokalnog tima na štandovima biće prisutna izvršna direktorka Marina Pavlić, kao i direktor kampanja Kreni-Promeni Savo Manojlović”.

“Ovom akcijom želimo skrenuti pažnju pre svega na pitanje sigurnosti, ali i na pitanje buke i ekoloških problema koje donosi prolazak vozova kroz grad. Takođe, želimo da razgovaramo o alternativama kao što su tramvaj i biciklističke staze”. Vaša podrška i prisustvo su od izuzetne važnosti kako bismo zajedno doprineli promenama koje će unaprediti kvalitet života svih građana Niša”, podržavaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zašto bi premeštali prugu u još gušće naseljenom delu grada, neka neko pametan dodje da vidi koliko ljudi je naseljeno na bulevaru svetog Pantelejmona gde pruga treba da prodje.Prugu treba izmestiti van grada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com