Promo vesti

Dukat sa likom, poklon koji se pamti i čuva doveka

Bliži se Božić, tu su već slave, rođendani, krštenja…puno povoda a malo toga što istinski može da ostane kao dobar poklon koji se dugo pamti.

Budite originalni a tradicionalni i poklonite dukate koji su izrađeni u kovačnici Majdanpek, koja ima više decenijsko iskustvo kada je u pitanju izrada vrednih novčića. Kovani zlatni novac, zlatnici i dukati su se nekada koristili kao jedino sredstvo plaćanja, danas imaju i veliku umetničku vrednost. Decenije opstajanja na tržištu i potražnje za njima, dokaz su aktuelnosti i velikog interesovanja građanstva za upravo ove poklone.

U ponudi su dukati sa likovima svetaca koje naš narod poštiva i slavi, a u prodaji su dukati sa likovima Svetog Nikole, Svetog Luke i Svetog Jovana.

„Kovači, međutim, poslednjih meseci najviše kuju zlatnike Svete Petke, Bogorodice Trojeručice, Belog anđela, Nikole Tesle, u čak tri verzije, Njegoša i Svetog Save“, kažu u Zlatari Stanimirović.

Dukat predstavlja jedinstven i divan poklon za mnoge prilike. Sjajem i svojom velikom vrednošću opominju i podsećaju one koji su ih dobili na drage ljude koji su ih poklonili. Ti trenuci darivanja nikada se ne zaborave.

Ekskluzivni nakit vas čeka jedino u zlatari Stanimirović!

ZLATARA STANIMIROVIĆ
Park Svetog Save 5C
018/225-399
Facebook
www.zlatarastanimirovic.rs

NE ZABORAVITE DA SE ZLATARA STANIMIROVIĆ
NALAZI U VAŠEM KOMŠILUKU, U PARKU SVETOG SAVE.

 

DOBRO DOŠLI !

 

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close