Sport

Đorđević pred Vojvodinu: Maksimalnim zalaganjem za novi dobar rezultat (VIDEO)

Fudbaleri Radničkog u 19. kolu Superlige Srbije na Čairu dočekuju ekipu Vojvodine. U ovaj duel Radnički ulazi sa puno samopouzdanja, nakon velike pobede nad ekipom Partizana u prethodnom kolu.

Strateg niškog tima, Slavoljub Đorđević ističe da je maksimalno disciplinovana igra recep za pobedu, a kao najveži kvalitet narednog protivnika istakao je poboljšanje igre u gostima.

“Vojvodina uglavnom kao domaćin dobija sve utakmice, sem onih sa Zvezdom i Partizanom, a sada je poboljšala i rezultate na strani, tako da u Niš sigurno dolazi sa puno ambicija. Mi meč čekamo u dobrom raspoloženju, pobedili smo veliku ekipu Partizana. Taj rezultat nam je bio potreban u ovoj teškoj siutaciji. Igrači su puni samopouzdanja, veruju u sebe i ono što radimo. Potreban nam je i sada pozitivan rezultat i moramo da uradimo sve kako bi do njega došli”, rekao je Đorđević.

Đorđević je prokomentarisao i seriju teških mečeva koja se, čini se, završava sutrašnjim protiv Vojvodine:

“Potrošili smo se dosta u prethodnom meču i fizički i psihički, ali je jednostavno takva situacija sada da ne možemo da kukamo. Ne možemo da se predajemo. Moramo da odigramo disciplinovano u oba pravca, iznad svojih mogućnosti i ako sve to uradimo, a verujem da hoćemo, nadam se da ćemo uz božiju pomoć da napravimo dobar rezultat, ističe trener Radničkog”.

Derbi utakmica 19. kola između Radničkog i Vojvodine na Čairu na programu je u subotu 16. decembra od 14 časova, a glavni sudija ovog meča biće Milan Stefanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com