Promo

ĐAČKA AKCIJA: Pregled + okvir + stakla samo 3000 dinara – Klinika Maja

Klinika Maja svim đacima želi srećan povratak u školu, za odlične rezultate i pun dnevnik petica, pored marljivog rada potreban je i dobar vid, poručuju.

Upravo povodom početka nove školske godine Klinika Maja omogućila je povoljnu nabavku pomagala. Oftalmolozi ove niške klinike pozivaju roditelje da đacima provere vid a uz aktuelne popuste, moguće je nabaviti naočare znatno povoljnije.

„Kako bi gradivo bilo jasnije, pozivamo Vas da iskoristite fenomenalnu akciju naše klinike jer su u septembru PREGLED + OKVIR + STAKLA samo 3000 dinara. Zakažite termin za Vaše mališane putem naše stranice, pošaljite mail na info@klinikamaja.rs ili nas pozovite na +381 18 533 036“, ističu u Klinici Maja.

Klinika Maja je vrhunska oftalmološka klinika, koja je u samom vrhu oftalmoloških usluga ne samo u Srbiji, već i u regionu. Posvećenost i vrhunsko lečenje očnih bolesti i stanja oka odlike su ove klinike na kojima su izgradili brend i ime kome se veruje.

Kako bi se postigao visok standard, posvećeno se pristupa svakom pacijentu i njegovom lečenju, a tome doprinosi permanentno praćenje svih svetskih standarda, kao i primena najsavremenije medicinske opreme koja je na raspolaganju.

„U Klinici Maja svakodnevnica je prožeta prijateljskom atmosferom, ljubavlju i pozitivom, a otvoren odnos sa pacijentima je ono što nas posebno odvaja od drugih. Duh zajedništva koji vlada u klinici uliva poverenje našim pacijentima i omogućava im da se osećaju kao deo našeg tima i da su ovde uvek dobrodošli“, ističu u Klinici Maja.

Iskusan tim očnih hirurga sa više od 20 godina iskustva, na čelu sa profesorkom dr Gordanom Zlatanović, garantuje profesionalizam na visokom nivou i najbolju negu.

Usluge:

– Hirurške intervencije 

– Pregled oka 

– Dijagnostika

Кlinika Maja dobitnik je priznanja “Кapetan Miša Anastasijević” u kategoriji za izuzetne rezultate u oftalmologiji i održivom razvoju.

Povelja je uručena prof. dr Gordani Zlatanović.

Ovo priznanje se dodeljuje od 2000. godine u Srbiji i nosi ime čuvenog srpskog trgovca i dobrotvora iz 19. veka.

Klinika Maja
Vizantijski bulevar 33
018/530-541 018/533-036
www.klinikamaja.rs
Facebook

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button