Promo

Dekorativna RASVETA NIKAD TRAŽENIJA: Novi doživljaj maksimalne kupovine – MaxShop

Jednostavna, nezahtevna, pristupačna i opravdana kupovina - to je ono što je potrebno svima!

Predstoji nam proleće, građevinska sezona i mnoge porodice odlučiće se za renoviranje ili sanaciju stambenog prostora ili vikendice, ako ste pak neko ko voli da sve uradi svojim prstima MAXSHOP je pravo mesto za Vas.

Svetski dizajneri utrkuju se da nametnu tržištu što jednostavnija a sa druge strane što efektnija dekorativna rešenja za uređenje poslovnog prostora i doma. Koliko god da ste osmislili životni prostor i ma koliko bio skup nameštaj koji ste uneli u sobu on neće doći do izražaja ako ne upotrebite malo “čarobne svetlosti”. Čarobna, je jer ne šteti vašem oku, lepa je i oplemenjuje prostor. Danas prosto svetlost – znači led rasveta.

 

MaxShop

LED TRAKE sve popularnije i sve raznovrsnije nalaze se u ponudi na svakom koraku, ali je ipak najbitnije da budu provereno dobre, kako ne bi došlo do eksplozije adaptera, što se mnogima i desilo. Stručni ljudi u MAXSHOP-u će pomoći u odabiru kvalitetnih proizvoda, a na raspolaganju su vam i informacije o tehničkim specifikacijama. Led trake su trenutno možda najpopularnije među mlađom populacijom ali prema njihovoj lepoti nisu ostali ravnodušni ni oni nešto stariji. Čitava oprema za povezivanje ovog sistema nalazi se na “policama” MAXSHOP-a po vrlo pristupačnim cenama. Ako vam je potrebno i nešto korisnih informacija vezanih za postavljanje ili bolje pozicioniranje ovih traka evo i tog saveta: Kako sakriti LED traku.

MaxShop

Ako ste pak više ljubitelj, malenih lustera, kako često nazivaju VISILICE, stranice MAXSHOPA su pravo mesto za Vas, jer baš tu možete da pronađete drvene, silikonske, metalne i visilice od drugih materijala koje će vaš prostor učiniti kao da su ga uređivale arhitekte iz svetskih dizajnerskih časopisa.

Novi trendovi uređenja doma nameću sve češće i korišćenje LED PLAFONJERA, led plafonjera sa daljinskim ili led plafonjera sa senzorom koji olakšava brojne dnevne obaveze. Plafonjere su pre svega pogodne za održavanje, za velike pododice sa malom decom ali i mlade ljude koji vole da svoj dom učine boljim mestom za život. Daljinski i senzor samo vam olakšavaju kućne obaveze, a Vi naučite da sebi život učinite lakšim.

U sklopu MAXSHOPA postoji i Call centar koji je otvoren za sva vaša pitanja. Ako vam je potrebna pomoć da se snađete i naručite sa sajta, možda vam je nejasno kako da se registrujete , treba vam više infomacija vezanih za isporuku ili jednostavno želite da znate da li te robe ima na stanju – to su sve pitanja za Call centar, koji je vama na usluzi.

Poslednjih godinu dana naučili smo koliko nam je dom bitan,koliko su nam bitni detalji u stanu ili kući, uvideli da nam je potrebno ono nešto malo truda da svoje naintimnije delove stana učinimo baš onakvm kakve smo ih želeli godinama.

Sve za sređivanje i popravku doma možete da pronađete na MAX SHOP-u koji je kupovinu učinio jednostavnom i brzom.

MAKSIMALNO JEDNOSTAVNO njihova je zvezda vodilja, a koncept olakšanja i stvaranja online rešenja za sve građevinske i druge poduhvate pretočen je u sveobuhvatnu prodavnicu MAX SHOP.

Svakodnevne obaveze nameću užurbani tempo života i prosto je nemoguće da baš sve obavite onako kako bi želeli, MAX SHOP vam pomaže da iz svoje fotelje na najbrži način pronađete proizvode vrhunskih domaćih i svetskih proizvođača koji se bave opremom za sređivanje doma.

Samo neke od kategorija su: Elektro-materijal irasveta, Domaćinstvo, Auto oprema, Bašte i dvorište, Kupatilo i vodovod, Mašine i alati, Sistemi termo izolacije…

MAXSHOP ima velike količine proizvoda tako da mogu da zadovolje i veće potrebe potrošača bez čekanja. Svaki proizvod koji je u ponudi može biti dostavljen po važećoj POLITICI ISPORUKE.

MAKSIMALNO JEDNOSTAVNO, jer verujemo u koncept jednostavne online kupovine koju donosi MAX SHOP.

FACEBOOK MaxShop

INSTAGRAM MaxShop

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com