Servisne

Slika dana: Novo parking rešenje obravodalo vozače u Nišu

Ovakva praksa već je poznata u drugim gradovima u Srbiji, po prvi put u Nišu.

Svedoci smo sve većeg broja vozila na ulicama Niša, sa druge strane odavno smo prevazišli potrebu za novim parking mestima. Najnovije parking rešenje u ulici Pariske komune koja je upravo rekonstruisana obradovalo je vozače u Nišu.

Umesto jasno obeleženih pojedinačnih parking mesta, sada je obeležena isprekidana bela linija iza koje mogu da se parkiraju vozila, jedan za drugim. Tako će sada maleni automobili zauzimati manje mesta shodno svojoj dužini i na taj način biće više mesta i za druge automobile koji su možda malo gabartniji.

Sredinom prošlog meseca Toplana je izvodila radove u ovoj ulici pa je bilo potrebno nakon završetka radova, novo asfaltirati ulicu u kojoj danas ima više mesta za parkiranje nego ranije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

10 Komentara

  1. resenje “obradovalo” vozace? Pa jel citate sopstveni naslov? To izgleda kao da su ne znam koliko srecni zbog isprekidane linije. Evo toliko srecni, ne vade se danima iz kafane. Svasta

  2. Kad bi ljudi znali da se parkiraju to bi zaista bilo dobro resenje, ovako mrka kapa

  3. Haha 😃😃😃…tuga(a lepo je)gradonacelnica ili kako je zovu firerka bukvalno ispred svoje i okolnih zgrada napravi novu ulicu i parking TOP…p.s.predpostavljam da je zbog lokalnih izbora tj ZNAM !!!!p.s.ako neki grad prvi padne u ruke opozivije to ce nazalost biti Nis jer od ovdasnjih kravata lopova nemoze narod da zivi….a svi znamo da svaka promena u ovoj zemlji pocinje upravo iz Nisa

  4. Toliko ih je obradovalo, da su napravili festu i svi igraju, pevaju, vesele se… Klicu opsitnskoj i gradskoj vlasti, jedva cekaju da ih ugoste!

  5. Дај малене аутомобиле да избацимо да могу што већи и већи да стану, нико не размишља о микромобилности и предности истог. Друго сада ће бити паркирања уз браник и више проблема.

  6. Najbolje je koso parkiranje, najmanje zauzima prostora, lako za parkiranje. Jer ne umeju svi da se lepo linijski uparkiraju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com