Promo vesti

BLA, BLA: Mesto prijateljstva i pravog uživanja

Kada svako od nas ode sa prijateljem na „piće“, uvek su nam prioriteti dobra usluga, prijatan ambijent i vrhunska kafa.

U samom centru Niša, na jednoj od najatraktivnijih lokacija „Kazandžijskom sokačetu“ moguće je pronaći sve ono za čime tragamo kada nam je do „naših 5 minuta“, do opuštanja i uživanja – u kafeu BLA, BLA.

U kafeu BLA, BLA uvek će Vas sačekati ljubazno i nasmejano osoblje, koje će iz ljubavi prema poslu i poštovajnu prema gostima učiniti da se osećate kao kod kuće i pružiti Vam najbolju uslugu.

„Naš cilj je jedna domaćinska, prijateljska atmosfera. Uvek se trudimo da našim gostima pružimo taj osećaj dobrodošlice, gostoprimljivosti i topline, da popričamo sa njima.“ ističu iz BLA, BLA.

A da je tako, dovoljno govori i to da se gosti uvek iznova i iznova vraćaju, da generacije od svojih prvih izlazaka sa simpatijama sada dolaze kao porodični ljudi, na svoje omiljeno piće i „šoljicu ragzovora“.

„Uvek brinemo o našim gostima. Jedan od glavnih prioriteta ovde je higijena, jer ovo mesto mnogi smatraju svojom drugom kućom, gde mogu naći prijatelje i videti dobro poznata lica.“

Opuštanje uz omiljeno piće

Od šoljice kafe skuvane s ljubavlju, preko ceđenih sokova, alkoholnih pića, u kafeu BLA, BLA u svakoj situaciji možete pronaći svoje omiljeno osveženje.

Iskusni, vrhunski šankeri, za Vas spremaju i neke od najpoznatiji svetskih koktela.

Takođe, u ponudi je veliki izbor torti i kolača kako biste zasladili svaki svoj izlazak.

BLA, BLA
Kopitareva bb
060 3747047
Facebook

DOBRO DOŠLI!

BLA, BLA

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com