Promo

Hedonizam za sva čula – Restoran etno kuhinje OGNJIŠTE

Specijalitet do specijaliteta, tako bi mogao da se opiše jelovnik ove popularne niške kafane.

U ponudi ovog posećenog restorana su slane i slatke poslastice, fantastična predjela, ukusna kuvana jela, čorbe, vrhunski roštilj na ćumur a možete i da poručite jela.

Vrhunski kulinari obradovaće vas onim što će vam na tanjiru izneti, jer to je više od obroka…to su mala umetnička dela.

Namirnice od kojih se spravlja hrana svakodnevno se sveže dopremaju do restoorana, jer se jednostavno teži gastronomskoj perfekciji, gosti kažu, ovi domaćini u tome i uspevaju.

I taman kada pomislite da više od savršenstva ne može da vam se dogodi baš na ovom mestu, iskusno osoblje Ognjišta će vas demantovati sa ponudom pića, koje uvek govori sve jezike a osvaja na prvi gutljaj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ognjiste lux (@ognjistelux)

Svake večeri od četvrtka do nedelje goste Ognjišta zabavlja živa muzika i bend “Žute dunje” koji su se ovde već odomaćili.

“Ne čekajte poseban poziv i pozivnicu za dolazak u restoran, organizujte slavu ili jednostavno dođite sa sviojim prijateljima i uživajte u našem restoranu. Sve što zamislite Restoran Ognjište može da sprovede u delo, proverite i samo zamislite”, kažu u ovoj posećenom niškom restoranu.

Ognjište Luks
Bulevar Svetog Cara Konstantina 42
+381 60 3043060

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com