Promo vesti

ASTERIKS vikend u Čairu!

Šta je tekvondo, zašto odabrati baš taj sport, kako izgleda druženje u Tekvondo klubu Asteriks, moći će da saznaju svi roditelji i deca koji budu u parku Čair u subotu 12. i nedelju 13. oktobra.

Mališani Tekvodno kluba Asteriks, obučeni u kimona, predstaviće svima ovu jedinstvenu borilačku veštinu, ali i podeliti vaučere i rasporede časova školarcima.

A Tekvondo klub Asteriks, pružiće šansu svima koji su zainteresovani da dođu, da se oprobaju i da zavole Tekvondo!

Dovoljno je da budete u Čairu za vikend od 12,00 časova, pokupite vaučer ili raspored časova i pokažete ih kada dođete u Asteriks i dobijate BESPLATANE TRENINGE DO KRAJA OKTOBRA MESECA!
TEKVONDO KLUB ASTERIKS

A zašto baš tekvondo?

Tekvondo je korejska borilačka veština nastala četrdesetih godina dvadesetog veka spajanjem različitih borilačkih veština tog vremena. Za tekvondo važi da je veština koja pokazuje načine jačanja duha, treniranjem i tela i uma.

Danas, tekvondo je jedna od najpopularnijih borilačkih veština i nalazi se među zvaničnim olimpijski sportovima.

Iz Asteriksa kažu da se uz pomoć tekvondoa može naučiti mnogo o svom telu i kreativnim mogućnostima.

Ali, ono što je najbitnije, na treninzima u Tekvondo klubu Asteriks, deca će se zabaviti, steći dobre životne navike i izgraditi prava prijateljstva!

A benefit imaju i roditelji, koji će imati dva sata slobodnog vremena za sebe, znajući da im deca sa dobrim društvom, u dobroj atmosferi, rade na zdravlju i rastu u dobre ljude!

 

TEKVONDO KLUB ASTERIKS
Sportski centar Čair (kod bazena)
069/28 39 213
Facebook

 

„Naša misija je da deci pružimo bolje, zdravije i aktivnije detinjstvo! Dođite da se družimo i treniramo zajedno!“ – TEKVONDO KLUB ASTERIKS

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close