Promo vesti

Akademija PURITY od sada i u Nišu!

Akademija za estetiku i kozmetologiju Purity svečanim otvaranjem u ulici Učitelj Tasina 13 krenula je sa radom i u Nišu.

Otvaranju je prisustvovao direktor Željko Stanojević koji je izrazio veliko zadovoljstvo što baš na njegov rodjendan u Nišu otvara novi ogranak i nada se da će na ovaj način ispuniti zahteve velikog broja Nišlija kojima je potrebno obrazovanje iz estetike i kozmetologije.

Otvaranje Akademije Purity u Nišu

York Univerzitet osnovan je pre 20 godina u Kaliforniji i na Havajima. Sastoji se od 12 fakulteta, na kojima se izučava preko 90 smerova. Jedan od ovih 12 fakulteta je i Fakultet za estetiku i kozmetiku, lociran na predivnim Havajima. Predstavništva se nalaze u 15 zemalja sveta, jedno od njih je i u Srbiji.

Akademija Purity predstavnik je američkog York univerziteta za jugoistočnu Evropu, a uspešno obučava nove kradrove već 8 godina. Kako kaže direktor Željko Stanojević, prva u zemlji krenula je sa primenjivanjem nano tehnologije u kozmetologiji čijom se primenom tretman od sat i po vremena pretvara u tretman od 15 minuta, a pri tom daje daleko veće rezultate. On takođe dodaje da je “Purity kozmetika najnovija i najsavremenija kozmetika, nanotehnološki proizvedena za profesionalnu salonsku ali i ličnu upotrebu po prvi put u Srbiji.” Za njenu proizvodnju koriste se prirodni sastojci iz Havajskih biljaka.

Ova akademija realizuje trogodišnje i četvorogodišnje studije iz oblasti estetike i kozmetologije, makeup umetnosti, wellness i spa terapija. Osim toga postoji izbor od preko 50 stručnih obuka, kurseva, usavršavanja i specijalizacija nakoh kojih se dobijaju sertifikati priznati od strana Ministartva prosvete koji važe u još 114 zemalja.

Akademija Purity je deo mnogih televizijskih projekata, modnih revija, muzičkih spotova, filmova i predstava, među njima je i poznata TV serija “Urgentni centar“, zatim film „Čarlston za Ognjenku“ a standarno se brinu i o maskama i ulepšavanju poznatih u emijisi „Tvoje Lice zvuči poznato“ , u muzičkom show-u Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice.

Proglašena je za jednu od deset najboljih u svetu a osim u Nišu posluju i u Novom Sadu, Kragujevcu, Svilajncu, Vršcu i Beogradu.

Više informacija o upisu možete dobiti na zvaničnom sajtu i facebook stranici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com