Društvo

Ovako više nećete moći da prodajete drva

Sve je učestalija pojava da prodavci prodaju ogrevno drvo, u naseljenim mestima, tako što se samo kamionom parkiraju na trotoar i istaknu reklamu o prodaji. To više neće moći, upozoravaju iz Odeljenja komunalne policije i najavljaju da će ove nedelje sprovesti opsežnu akciju kontrole.

I predstavnici komunalne policije su uočili, a kako kažu imaju i prijave građana da pojedinci prodaju ogrevna drva na površinama koje nisu za to namenjene.

Oni najavljuju da će u toku ove nedelje sprovesti akciju kontrole prodaje ogrevnog drveta na površinama javne namene i na površinama u javnom korišćenju.

“Uočeno je da se na više lokacija u gradu obavlja prodaja ogrevnog drveta, a van predviđene lokacije. Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Niš obavlja komunalnu delatnost upravljanja pijacama i obavljanje prometa robe i pružanje usluga na pijacama na teritoriji grada Niša. Otvoreni tržni centar (OTC) Niš, u ulici Generala Milojka Lešjanina bb, je mešovita pijaca koju je Javno komunalno preduzeće “Tržnica” Niš odredilo za prodaju drva za ogrev”, kažu u Komunalnoj policiji.

Odeljenje komunalne policije Grada Niša upozorava sva lica da prodaju ogrevnog drveta vrše samo na navedenoj lokaciji.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com