Sport

Deca odigrala meč u znak zahvalnosti Telekomu

Kompanija Telekom Srbija, sponzor Košarkaškog saveza Srbije za svaki poen postignut na Kupu Radivoja Koraća doniraće tri evra u dinarskoj protivvrednosti u humanitarne svrhe. Novac je namenjena najmlađim Nišlijama, đacima i štićenicima koji pohađaju Specijalnu školu “Bubanj”, Ustanovu socijalne zaštite centar “Mara”, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Duško Radović” i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar”. Učenici ovih ustanova odigrali su mini meč u poluvremenu utakmice Mega Leks – Konstantin. Na kraju su dobili gromoglasni aplauz.

Na ovaj način, turnir koji nosi ime velikog čoveka i košarkaša Radivoja Koraća poslaće i humanu, ljudsku poruku o solidarnosti sa onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Telekom Srbija poziva sve Nišlije i ljubitelje košarke u halu Čair gde će, pored prilike da gledaju najbolje srpske klubove, moći da učestvuju i u brojnim zanimljivim košarkaškim igrama i tako osvoje mobilni telefon i druge nagrade namenjene najuspešnijima. Nadamo se da će strelci biti raspoloženi, pa pozivamo trenere i košarkaše da se igra na koš više”, poručuju iz Telekoma.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com