Sport

Telekom poklonio niškoj deci 4000 evra

Ovogodišnji turnir Kupa Radivoja Koraća, koji se završio u nedelju 21. februara u Nišu, obeležila je kvalitetna košarka, ali i humanitarna akcija Telekoma Srbija, sponzora Košarkaškog saveza Srbije. Za svaki poen postignut na turniru obezbeđena je donacija mladim Nišlijama u iznosu od tri evra u dinarskoj protiv vrednosti. U hali Čair odigrano je sedam utakmica, na kojima je postignuto ukupno 1.098 poena i na taj način obezbeđena je donacija u iznosu od 3294 evra.

Na radost svih prisutnih u hali Čair, učenici škola kojima je donacija namenjena su imali priliku da se na poluvremenima četvrtfinalnih utakmica i sami oprobaju u košarkaškim veštinama, pa je odlučeno da se i na ovaj način postignuti poeni dodaju broju poena postignutim na zvaničnim mečevima.

Tako je ukupan iznos donacije dostigao 4000 i biće ravnomerno raspodeljen sledećim ustanovama: Specijalnoj školi “Bubanj”, Ustanovi socijalne zaštite centar “Mara”, Domu za decu bez roditeljskog staranja “Duško Radović” i Specijalnoj školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar” iz Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com