Sport

Počinje borba za “Žućkovu levicu”

Niš će od danas do kraja tekuće nedelje biti prestonica najbolje košarke. Kup Radivoja Koraća startuje u 17 časova a prvi par koji otpočinje borbu za “Žućkovu levicu” su FMP iz Železnika i Metalac iz Valjeva.

Panteri” iz Železnika su veliki favoriti u ovom duelu, ali s obzirom da su upravo oni preuzeli mesto u ABA ligi od Metalca, sigurno je da klubu iz Valjeva neće nedostajati motiva da se dokažu i možda iznenade.

Trener Metalca Mihailo Poček izjavio je da u Niš dolaze kao apsolutni autsajderi da pruže što lepšu košarku i da se prikažu srpskoj košarkaškoj javnosti.

Od 19:30 časova crveno-beli u četvrtfinalu protiv čačanskog Borca kreću u odbranu trofeja “Žućkove levice” sa oporavljenim Perom Antićem.

Trener Dušan Alimpijević prethodno je izjavio da u Niš dolaze sa najvećim ambicijama.

Podsećamo da preostala dva para svoje četvrtfinalne mečeve igraju sutra, kada će se u istim terminima sastati najpre Mega Bemax i Dinamik a potom i Partizan protiv Zlatibora.

Deveti put od momenta kada je nacionalni kup poneo naziv legendarnog Radivoja Koraća završne borbe za trofej biće održane u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com