Društvo

“Jura” poklonila ambulantno vozilo niškoj hitnoj pomoći

U Zavodu za hitnu pomoć u Nišu danas je obavljena primopredaja ambulantnog vozila,koje je Korporacija “Jura” poklonila niškoj hitnoj pomoći.

Niška hitna pomoć je, posle skoro osam godina, počela da podmlađuje svoj vozni park. Na poklon od kompanije „Jura“ stiglo je kompletno opremljeno ambulantno vozilo.Vrednost donacije je oko 35.000 evra i obuhvata vozilo marke Sitroen sa kompletnom opremom za intervencije u urgentnim medicinskim slučajevima.

hitnajura2

Ovo nije prva donacija kompanije „Jura“ zdravstvenim ustanovama. Ranije je poklonila inkubator Dečijoj klinici u Nišu i, kako kaže gradonačelnik Niša prof.dr Zoran Perišić, pokazala društvenu odgovornost.

„Ova donacija pomoći će da modernizujemo svoje ekipe na terenu i da pravovremeno pružamo pomoć svim građanima Niša“, izjavio je direktor Zavoda Slavoljub Živadinović.

hitnajura3

„Posebnu zahvalnost dugujemo gradonačelniku Niša koji je svojim sugestijama uticao na naše prijatelje iz Jure da želju da građanima Niša pomognu realizuju upravo kroz jedan ovakav poklon, koji će biti od velike koristi svim građanima Niša“, zaključio je Živadinović prilikom primopredaje vozila.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com