Sport

“Glancanje” pred Kup Radivoja Koraća

Radnici Sportskog centra “Čair” uveliko spremaju nišku halu za Kup Radivoja Koraća, koji počinje sutra i traje do nedelje 21. februara. Opremu je postavila TV Arena sport koja će uživo prenositi sve utakmice a dodatne tribine će biti montirane u večernjim satima. Pojedinačnih karata u prodaji još uvek nema, na blagajni hale moguće je kupiti samo komplete. Kako nezvanično saznajemo večeras će biti urađen presek i sutra će ostatak kompleta biti prodavan kao pojedinačne ulaznice.

Kompleta karata (po ceni od 4.000 za parter i 2.000 za tribine) za završnicu Kupa Radivoja Koraća još ima, i prodaju se na biletarnici hale Čair. Prodato je više od polovine ulaznica, mada se očekuje da će do sutra sve karte biti rasprodate.

Predsednik Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije i predsednik Organizacionog odbora Uroš Parlić kaže da je sve spremno za Kup.

“Hala je spremna, večeras kreće montaža dodatnih tribina. Interesovanje za Kup je veliko, kaže Parlić.

TV Arena sport će prenositi svih sedam mečeva iz Niša.

“Žućkovu levicu” brani Crvena zvezda Telekom koja je trjumfovala u poslednja tri izdanja. Ekipa Dejana Radonjića odbranu titule počinje četvrtfinalnim duelom sa Smederevom u petak. Ipak Nišlije se najviše raduju nastupu niškog Konstantina koji igra već sutra sa Mega Leksom u 17 sati.12722099 10201396469589814 423479171 n

RASPORED UTAKMICA I PRENOSA (SVI MEČEVI NA ARENA SPORT 1):

četvrtak, 18. februar:

Mega Leks – Konstantin (17h)

Partizan – FMP (21h)

petak, 19. februar:

Metalac – Borac Čačak (18h)

Crvena zvezda Telekom – Smederevo (21h)

Polufinala su na programu u subotu od 17 i 21 sat, a finale u nedelju sa početkom u 21 sat.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com