Društvo

Stanje saobraćajnica na teritoriji Gradske opštine Palilula

Na osnovu informacija koje je dobila Uprava Gradskje opštine Palilula od Gradskog Zimskog štaba i JP Direkcija za izgradnju grada Niša kao i informacije komunalnih inspektora opštine Palilula od ponedeljka, 04.01.2016.god. nakon obilaska terena na teritoriji Gradske opštine situacija je sledeća: Sve ulice Prvog reda su očišćene. U toku dana počelo se sa čišćenjem ulica drugog reda dok su putevi za prigradska naselja i seosko područje prohodni, ali problem predstavlja zaleđeni kolovoz zbog veoma niskih temperatura.

U gradskom prevozu na teritoriji GO Palilula redukovane su linije: 12. Njegoševa – Donji Komren (saobraća do raskrsnice ul. Njegoševe sa ul. Zdravke Vučković), i 7. Kalač Brdo – Sarajevska ( ide Rudničkom do Durmitorske pa produžava ul.Zmaja od Noćaja ). Linija 35. Niš – Bubanj Selo i linija 25. Niš – Čokot – Novo Selo saobraćaju preko Ledene Stene ( kružni tok ). Ostale linije gradskog i prigradskog sabraćaja bez izmena.

Nijedno autobusko stajalište gradskog prevoza nije očišćeno.brankaRadicevica2

Izveštaj poslala Uprava gradske opština Palilula, Koordinator grupe za komunalne poslove, Mihajlo Lazarević

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com