Promo vesti

Osveženje za vaše lice u vrelim danima – Kozmetički salon Xenia

Vreli dani su u toku i vašem licu je potrebno osveženje. Potrebna nega za osveženje, poručuju iz salona za lepotu Xenia, su mezoporacija, oksidacija i papaya tretman.

NAJBOLJE ZA VAŠE LICE

Mezoporacija je moderna tehnika koja omogućuje brže i dublje prodiranje aktivnih supstanci i aktiviranje metabolizma u dermisu. Ova estetska metoda primenjuje pulsne.
Cilj mezoporacije je ubacivanje u kožu kozmetički aktivnih supstanci , koje klasičnim nanošenjem utrljavanjem u kožu, ne bi prošle epidermalnu barijeru i samim tim se ne bi postigao željeni efekat. Metoda je apsolutno bezbolna i ne ostavlja na koži, nakon tretmana, bilo kakve nepoželjne tragove, pa se ne mora posebno planirati, već ju je moguće uraditi bilo kad u toku radne nedelje ili vikenda. Neželjenih efekata na sam proces mezoterapije, kao što su iritacije ili reakcije tkiva nema.

Tretman kiseonikom:

· snabdeva ćelije čistim kiseonikom
· uklanja ugljen dioksid iz tkiva
· Instant Lifting efekat – miorelaksantni – ispravlja bore i fine linije
· 3D Reduktor Voluminoznosti – povećava volumen kože čineći je jedrom, čvrstom i zategnutom.
· u potkožnom tkivu vrši intenzivnu reparaciju kolagenih vlakana
· poboljšava metabolizam kože
· obnavlja i energizuje kožu

Papaya tretman:

Snažna formula na bazi enzima papaje obezbeđuje prirodan piling mrtvih i oštećenih ćelija kože. Dubinski čisti kožu i efikasno uklanja zadebljali sloj epiderma. Normalizuje ćelijski ciklus i pomaže koži da obnovi površinski sloj. Papaja enzim podmlađuje kožu i smanjuje dubinu bora i finih linija. Emulzija smanjuje pigmentaciju, ožiljke i nastanak akni. Posvetljuje i ujednačava boju tena. Kožu čini svilenkastom, mekom i elastičnom. Idealna je za sve tipove koža.

xenia 006ADRESA
Romanijska 19/14

TELEFON
018/4558062,
063/8409979

Opširnije pročitajte i
pogledajte GALERIJU fotografija >>>

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com