Promo

Dr VAIS TRAŽI POJAČANJE! Otvoren konkurs za radno mesto – LEKAR

„Dr VAIS” je poslovna organizacija sa preko 20 zaposlenih koji pružaju najmodernije medicinske usluge na polju estetske medicine, tačnije podologije, kozmetologije i trihologije u tri grada – Beogradu, Nišu i Skoplju. Zbog povećanja obima posla otvoren je konkurs za radno mesto – LEKAR u niškom centru.

Godinama mlad, ali iskustvom bogat tim stručnjaka – zdravstvenih radnika koje je dr Vesna A. Ignjatović Stojiljković kroz 31 godinu oko sebe okupila su glavni saveznik u borbi protiv problema noktiju, kože i kose. Više hiljada zadovoljnih klijenata rezultat su kohezije pozitivne energije zaposlenih, ljubavi prema poslu koji rade sa stručnošću uz stalno usavršavanje.

Dr VAIS je raspisao konkurs za radnu poziciju – LEKAR.

Uslovi koje kandidat obavezno treba da ispuni:
Lekar opšte medicine
Položen državni ispit
Želja za stalnim unapređenjem znanja i primenom novih metoda na polju estetske medicine
Rad na računaru – osnovni nivo (MS Word, MS Excel, upotreba elektronske pošte, interneta…)
Kolegijalnost, profesionalizam, preduzimljivost, urednost

Uslovi koje je kandidat poželjno da ispunjava:
Aktivni vozač B kategorije

Radno iskustvo

“Nudimo odlične uslove za rad, rad u dinamičnom, mladom i uspešnom timu po savremenim protokolima sa najsavremenijom aparaturom. Mogućnost konstantnog unapređenja znanja (kroz različite obuke, treninge, kongrese, sajmove…) Besplatnu obuku za sve procedure koje će kandidat obavljati. Stimulaciju i nagrađivanje prema ostvarenim izvanrednim rezultatima”, kažu u ovom renomiranom niškom centru za zdravlje i lepotu.

Kandidati mogu CV da pošalju na email adresu drvais.nis@drvais.rs i potraže više informacija na brojeve telefona 018/232 896 i 064/12 64 340.

Dr VAIS se uspešno bavi problemima sa stopalima, kožom i kosom

Problemi sa stopalima
Jedinstven pristup promenama na noktima, bradavicama i kurjim očima „Dr VAIS“ izdvaja u oblasti podologije ne samo kao pionire već i lidere. U centrima „Dr VAIS“ lekari obavljaju pregled skenerskopskim aparatom, pri čemu se pod uvećanjem od 65 do 650 puta i polarizovanu svetlost mogu sagledati dublji slojevi kože i noktiju i utvrditi etiologija nastanka problema i najadekvatniji metod za rešavanje istih. Nakon pregleda lekar bira podološki metod obrade problema (incizija, tamponada, kiretiranje, abrazija, ortoniksija podološkim kopčama…). Posle trideset minuta nehirurške, bezbolne i beskrvne medicinske podološke obrade klijent se vraća svakodnevnim obavezama.

Problemi sa kožom
„Dr VAIS“ se bavi problemima mlade, aknama sklone kože ali i podmlađivanjem kože klijenta koji su u zrelijoj životnoj dobi. Osim dijagnostičkog skenerskopskog pregleda obavljamo digitalnu dermoskopiju – najsavremenija dijagnostička metoda sa softverskom analizom za utvrđivanje melanocitnih i nemelanocitnih promena. Pored stimulativnih i higijenskih tretmana lica u „Dr VAIS“ estetik centrima regeneracija, rejuvenacija i antiejdžing efekti se postižu mezoterapijom, radiotalasnim liftingom, tretmanima dubinske oksigenacije i elektro-terapijom – upotrebom visokofrekventne struje. Takođe, vrši se laserska i LED biostimulacija sa ultrazvučnom aplikacijom željenih aktivnih materija, iFRAX stimulacija – primena radiotalasnog liftinga direktno u koži kroz mezoterapijske iglice i mezoporacija.

Problemi sa kosom
„Dr VAIS“ je prvi trihološki centar u regionu. Jedinstven pristup rezultira velikom efikasnošću naših tretmana. Skenerskopskim dijagnostičkim pregledom kojim lekar utvrđuje stanje kose i kože glave kao i energetski potencijal kapilicijuma. Prepisanu kućnu terapiju koja je individualna, skrojena po jedinstvenom stanju i potrebama svakog korisnika najbolje je upotpuniti tretmanima u našim centrima – laserskom biostimulacijom sa magneto-terapijom i mezoterapijom, ozonskim kupkama, dubinskom oksigenacijom kao i elektro-terapijom – upotrebom visokofrekventne struje.

Neka stanja nadilaze trenutna naučna dostignuća. Kod takvih slučajeva „Dr VAIS“ nudi veliki izbor najsavremenijih kapilarnih proteza i sistema.

„Dr VAIS” je zastupnik velikog broja renomiranih svetskih proizvođača poput SMH, Farmavit, YOUTHAIR…

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com