Sport

Zlato za Đorđa i Petra boksere niškog Principa na Prvenstvu jugoistočke Srbije

Na Prvenstvu jugoistočne Srbije održanom u Pirotu prethodnog vikenda dominirali su niški bokseri.

Pored već tradicionalno najuspešnijih boksera Viteza i BK Naissus sve češće u prvi plan iskaču i takmičari novog bokserskog kluba iz grada na Nišavi – BK Princip.

Đorđe Tošić i Petar Nikolić osvojili su zlatne medalje i time su dodatno obogatili riznicu trofeja Bokserskog kluba Princip, čiji su članovi, piše Sport juga.

Tošić je osvojio zlato u seniorskoj, a Nikolić u juniorskoj konkurenciji. Takmičari Principa su takođe osvojili i dve srebrne medalje i jednu bronzu. Ognjen Bogdanović i Ljuba Mitrović su demonstrirali zavidan nivo boksa protiv rivala reprezentativnog kalibra, ali je to bilo dovoljno za drugo mesto. Uprkos dobrom izdanju, Novica Šain je zaustavljen u polufinalu, a pa se okitio bronzanom medaljom.

Ovaj mladi klub je na taj način nastavio da niže nove rezultate. Podsetimo, oni su nedavno ostvarili odličan rezultat u 5. kolu Bokserske lige regiona Jugoistok u kojoj suvereno drže drugo mesto.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com