Društvo

(VIDEO) Ulaz zgrade u ulici Branka Radičevića kao iz NOVOGODIŠNJE bajke – Mališani i stanari glavni majstori

Mališani, stanari zgrade u ulici Branka Radičevića br. 3 nisu čekali da im oni nešto stariji prirede novogodišnje okruženje već su stvar uzeli u svoje ruke, zavrnuli rukave i prionuli na posao…dobili su jedinstven ulaz koji im pričinjava puno radosti kako kažu.

Stanari ove male zgrade imali su već neki svoj budžet, dodali su nešto novca i kupili nove ukrase, mada je ulaz najviše ukrašen “domaćim” ukrasima.

“Uglavnom smo sve ukrasili ukrasima koje su deca sama napravila i ko je šta imao kod kuće. Većina je domaća radinost”, kaže uz osmeh za Niške Vesti Vladimir Karamijalković

Mališani iz zgrade njih desetak kako kaže Vladimir lepo se druže i roditelji su hteli da im druženje upotpune  ukrašavanjem ulaza.

Foto: Vladimir Karamijalković

Deca uglavnom osnovnoškolskog uzrasta vrlo su bila raspoložena da u ulaz donesu sve ono čime su želeli da se pokažu u onom najkreativnijem novogodišnjem izdanju.

“Hteli smo mi i ranijih godina da im sve uredimo, ali smo tek sada uveli video nadzor, sredili zaključavanje ulaza i sada je prilika da deci po prvi put napravimo novogodišnji ulaz i divno mesto za druženje”, kaže Karamijalković.

Sređivanje ulaza zgrade Branko Radičević br. 3 u blizini Gimnazije Svetozar Marković nije puno koštalo, bitno je da su deca srećna i da će im novogodišnji praznici biti još zanimljiviji kad samo kroče u zgradu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Niške Vesti (@niskevesti)

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Bravo, pravi primer sloge stanara, i put kojim bi trebalo da idu svi koji zive u zgradama. Ovde se vidi kako malo treba, a koliko puno znaci. Bravo ljudi, samo napred. srecna Nova i sve najbolje, da ste zivi i zdravi svi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com