Društvo

Veljko iz Priboja odbranio 1,5 miliona dinara, pa donirao osvojenu sumu za lečenje malenog Nišlije

Fenomenalna epizoda kviza “Potera” – Veljko Kotlaja iz Priboja odbranio je višu ponuđenu sumu od 1,5 miliona dinara, pa donirao svoj deo osvojenog novca za lečenje malenog Nišlije Todora Stojanovića koji je trenutno u Turskoj.

Večerašnja epizoda „Potere“ na RTS-u ostavila je gledaoce bez daha do samog kraja, jer je upravo završnica bila zanimljivija nego što je to na početku epizode izgledalo.

Takmičari su savladali Milicu i osvojili 1.740.000 dinara, a oboren je i rekord najviše pojedinačno odbranjene sume u ovom kvizu. Fenomenalno znanje takmičari su pokazali i u završnoj rundi, osvojivši čak 22 koraka koje MIlica nije mogla da stigne.

Student Veljko Kotlaja u kasu je doneo čak 1.500.000 dinara, a na samom kraju epizode najavio da će osvojeni novac donirati u humanitarne svrhe i to Todoru Stojanoviću iz Niša za dalje lečenje.

Pobednički tim pored Veljka činili su i zavidno znanje pokazali Branislav Todorić iz Beograda i Slobodan Bulatović iz Stare Pazove. Ipak kada se pojavio Veljko nastao je veliki i neočekivani obrt jer je od ponuđenih suma, student istorije izabrao najveću. Veljko je do samog kraja kviza i pobede nad Milicom, bio ubeđen da će ih tragačica Milica stići i stalno je ponavljao: “Sad će to Mica, da stiigne!” ali ipak nije.
Čestitamo na hrabrosti, znanju i velikom humanom gestu, mladog Kotlaje.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com