Promo

Vaše dete zaslužuje samo najbolje

Kada je u pitanju nega deca zaslužuju samo najbolje! Koža beba je veoma osetljiva, zato joj treba obezbediti proizvode koji neće dovesti do iritacije i koji će blagotvorno delovati.

Fitogal Vam predstavlja PAVLOGAL kolekciju koju čine svi neophodni proizvodi za negu deteta, od glave do pete.

Blagi šamponi i kupke sa ekstraktima kamilice i pantenola, prijatnog mirisa omogućavaju da beba uživa u kupanju, a kreme čuvaju kožu hidriranom i zdravom.

Neizostavna stvar kada su bebe u pitanju su puderi. Fitogalovi puderi iz Pavlogal kolekcije čuvaju kožu od ojeda i iritacije i upijaju svu vlagu nakon kupanja i od pelena.

Pavlogal® mast

Pavlogal® mast  je proizvod koji se pokazao veoma uspešnim u primeni kod beba i dece. Sastav masti prilagođen je nezi i zaštiti kože, pri čemu ekstrakti kamilice i hajdučke trave štite kožu od upala, a vitamini A i D učestvuju u epitelizaciji epiderma, normalizuju njegovu keratinizaciju i enzimsku aktivnost.

Pakovanje: 50ml, 125ml, 200ml i 250ml

Pavlogal® bebi krema

Pavlogal® bebi krema je elegantna formula namenjena kompletnom tretmanu i kondicioniranju delikatne kože novorođenčadi i dece održavajući je zdravom, elastičnom, mekom i glatkom. Smanjenjem trenja i formiranjem vodootporne barijere nakon nanošenja kreme sprečava se, ali i u potpunosti uklanja već nastali ojed. Visoka efikasnost kreme zasniva se na prisustvu cink oksida, ekstrakata nevena i kamilice i vitamina E i pantenola. Ne sadrži lanolin.

Pakovanje: 80ml i 125ml

Pavlogal® bebi šampon

Pavlogal® bebi šampon sa ekstraktom kamilice i pantenolom je izrazito blaga formula za kupanje i potpuno uklanjanje nečistoća, uz razvoj bogate pene, pri čemu ne isušuje kožu glave i ne iritira sluzokožu očiju i usta. Prisutni pantenol i ekstrakt kamilice doprinose zdravom, svilenkasto sjajnom izgledu kose. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 200ml

Pavlogal® bebi kupka

Pavlogal® bebi kupka sa ekstraktom kamilice, pantenolom i alantoinom je izra¬zito blaga formula za kupanje i potpuno uklanjanje nečistoća, uz razvoj bogate pene, pri čemu ne isušuje kožu i ne iritira sluzokožu očiju i usta. Prisutni pantenol, ekstrakt kamilice i alantoin doprinose zdravom izgledu kože i deluju preventivno u odnosu na razvoj upala. Ne sadrži parabene.

Pakovanje: 200ml

Pavlogal® bebi ulje

Pavlogal® bebi ulje koristi se za čišćenje i vlaženje osetljivih mesta na koži na kojima su zaostali bebi puder i krema, nakon čega sprečava isušivanje kože i pojavu ojeda. Može se koristiti i za masažu bebe. Optimizovani sastojci daju ovom proizvodu i svojstva izrazito efikasnog sredstva za skidanje šminke.

Pakovanje: 200ml

Pavlogal® bebi puder

Pavlogal® bebi puder sa alantoinom, cink oksidom, uljem nevena  i ekstraktom kamilice održava kožu glatkom, suvom i nežnom, dajući joj prijatan miris svežine.

Naneti puder po potrebi, u proizvoljnoj količini, u cilju upijanja vlage na koži nakon kupanja i promene pelena, kao i umirenja posledica iritacije usled trenja sa pelenama i ojeda. Ne sadrži konzervanse. Pogodan je i za odrasle sa osetljivom kožom.

FITOGAL

Proizvode iz Fitogalove Pavlogal kolekcije, kao i sve njihove ostale proizvode, možete kupiti u svim većim, ali i manjim drogerijama i bolje opremljenim prodavnicama.

FITOGAL
www.dcp-hemigal.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM
069/8910409

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com