Hronika

Uhapšen muškarac koji je jutros u begu udario policijski auto i povredio policajce

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu Višeg javnog tužilaštva uhapsili su N. D. (1999) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Osumnjičeni jutros nije postupio po znaku policije i zaustavio „opel“ kojim je upravljao, već je, u nameri da pobegne, ubrzao i udario u službeno vozilo policije.

Pregledom vozila osumnjičenog policija je pronašla i oduzela tri paketa sa oko 3,6 kilograma materije za koju se sumnja da je marihuana i da je namenjena daljoj prodaji, kao i više od 3.000 evra i dva mobilna telefona.

Trojica policajaca koji su se nalazili u službenom vozilu zadobili su lake telesne povrede.

Osumnjičenom je po nalogu višeg javnog tužioca u Nišu određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu zbog krivičnih dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, biti priveden nadležnom tužiocu radi saslušanja.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com