KulturaZabava

Super petak u Cineplexx Niš bioskopu

Cena ulaznica 200 dinara

Filmska čarolija nastavlja se u našem gradu i to u bioskopu Cineplexx Niš po super sniženoj ceni ulaznice od 200 dinara za odabrane projekcije!

Kako bi na još pompezniji način dali svoj doprinos kinematografiji u Nišu, bioskop Cineplexx Niš će svim ljubiteljima sedme umetnosti, omogućiti i uživanje u najaktuelnijim filmskim ostvarenjima po ceni ulaznice od 200 dinara za odabrane filmove! Super petak u bioskopu Cineplexx Niš je prilika za ljubitelje svih žanrova da dođu i pogledaju film na velikom platnu, a možda i više od jednog!

Na velikom platnu bioskopa Cineplexx Niš prodefilovaće najveće zvezde Holivuda današnjice – Denzel Vošington i Dakota Fening u trećem delu kultnog filma ,,Pravednik“. U završnom delu filma, Robert se nalazi u južnoj Italiji gde pokušava da okrene leđa svojoj prošlosti, ali kad shvati da su ljudi s kojima se tamo zbližio pod jarmom lokalnog mafijaša Mekal zna šta on mora da učini po svaku cenu – sprečiti mafiju i spasiti svoje prijatelje…

Adrenalinska akcija očekuje vas u filmu zasnovanom na istinitoj priči ,,Gran Turismo“, koju priča Jan Mardenborou. Margo Robi i Rajan Gosling u filmu koji je ceo svet obojio u ružičasto ,,Barbi“. Kilijan Marfi kao Robet Oenhajmer, Emili Blant u ulozi njegove supruge, Robert Dauni Džunior, Oskarovci Kenet Brana i Rami Malek oduševiće vas u filmu Kristofera Nolana ,,Openhajmer“. Ljubitelji horor žanra biće očarani nastavkom svetskog hita i priče o opatici u filmu ,,Opatica iz pakla 2“.

Film koji je potukao sve rekorde gledanosti, ostavivši iza sebe druge blokbastera i definitivno preporučujemo da pogledate na velikom platnu je film ,,Zvuk slobode“. Istinita životna priča Timotija Baljlarda, koji je dao otkaz na poslu u američkom Ministarstvu državne bezbednosti kako bi pomogao da spasi živote dece žrtava trgovine ljudima u Kolumbiji, neće vas ostaviti ravnodušnima.

Domaće ostvarenje ,,Pored tebe“ koji je direktan nastavak filmova ,,Pored mene“ i ,,Šišanje“ naći će se na listi filmova u petak koje možete pogledati po sniženoj ceni od 200 dinara.

Naši najmlađi gosti uživaće u avanturama generacijama omiljenih junaka u filmu ,,Nindža kornjače: Haos“ kao i animiranoj avanturi ,,Detektiv Cvrle i Zlatna košnica“ u kojoj se u bajkovitom gradiću smeštenom između jezera i šume, Medenom brdu, stanovnici  pripremaju za svoj omiljeni praznik – Dan grada. Najnovija avantura malog vrapca koga je usvojila porodica roda i koji je ukrao simpatije svih mališana u prvom delu iz 2017. godine, gledaćemo i u petak u novom animiranom filmu ,,Ričard roda 2“. Neustrašivi vrabac, zimu provodi uživajući na Velikom jezeru na severu Afrike. Ali kada shvati da neće on biti taj koji će predvoditi svoje jato natrag na sever…odlučuje da pobegne. Kakve ga sve avanture čekaju na tom putu, otkrijte u Cineplexx Niš bioskopu ovog petka.

Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx Niš i online za članove Cineplexx bonus kluba. 

*Filmovi koji ne podležu akciji sniženih cena ulaznica su: ,,After: Finale“, ,,Duhovi u Veneciji“ i ,,Moja velika mrsna pravoslavna svadba“.

 Celokupan repertoar pogledajte na linku: www.cineplexx.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com