Zabava

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa

Repertoar od 16. do 22. maja

Ovu nedelju u Cineplexx bioskopu obeležiće povratak planetarno poznatoj akcionoj franšizi „Pobesneli Maks” i specijalan događaj za sve posetioce.

Osim toga, evo šta vas još očekuje u Cineplexx bioskopu u Nišu!

„ABIGEJL“ – Nakon što je grupa kriminalaca u pokušaju kidnapovala dvanaestogodišnju balerinu, ćerku moćnika iz podzemlja, sve što treba da urade kako bi dobili 50 miliona dolara otkupa jeste da je sačuvaju tokom noći. U izolovanoj vili, jedan po jedan, otmičari počinju da nestaju i na najužasniji način shvataju da su zatvoreni sa ne baš običnom devojčicom.

Rediteljski dvojac, koji stoji iza zastrašujućih hit horor filmova kao što su „Spremna ili ne“, „Vrisak“ (iz 2022.) i „Vrisak VI“, stiže nam britka, krvožedna, nova verzija vampirskog filma.

„STARI HRAST“ – Ovaj film je o budućnosti poslednjeg preostalog paba. Stari Hrast se nalazi u selu na severoistoku Engleske, gde ljudi napuštaju zemlju zbog zatvorenih rudnika. Kuće su jeftine i dostupne, što ga čini idealnom lokacijom za sirijske izbeglice.

„FURIOZA: POBESNELI MAKS SAGA“ – Anja Tejlor Džoj i Kris Hemsvort su zvezde filma „Furioza: Pobesneli Maks Saga“, dugo očekivanom nastavku kultnog serijala reditelja Džordža Milera „Pobesneli Maks“.

Dok se svet raspada, mladu Furiozu otimaju i ona pada u ruke horde predvođene Gospodarom Dementusom. Prolazeći kroz pustoš, nailaze na naselje Citadela, kojim vlada Besmrtni Džo. Dok se dva tiranina bore za dominaciju, Furioza mora da preživi mnoge izazove i sukobe u pustoši i da pronađe svoj put kući.

U sredu, 22. maja od 20.30 časova, očekuje vas specijalan Blockbuster Night događaj koji će biti organizovan u svim Cineplexx bioskopima u Srbiji! Piće dobrodošlice očekuje sve posetioce od 19.30 časova, a poklon poster i specijalni pokloni za najsrećnije zagrejaće atmosferu pred ovaj dugoočekivani film!

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com