KulturaPromo

,,ŠTO SE BORE MISLI MOJE“ U CINEPLEXX-u

Specijalna projekcija sa posetom dela autorske ekipe, petak od 20.30h

Specijalna projekcija najnovije istorijske domaće drame ,,Što se bore misli moje” biće održana u petak, 22. septembra od 20.30 časova u Cineplexx Niš bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Srbija će se još jednom naći na prekretnici…

Film prati poslednje dane srpskog kneza Mihaila Obrenovića, zaljubljenog čoveka koji se bori sa osećajem dužnosti prema svom narodu dok se protiv njega kuje kobna zavera, koja će zaustaviti oslobađanje balkanskih naroda.

Uloge u filmu tumače Dragan Mićanović, Miloš Timotijević, Nebojša Dugalić, Nataša Ninković, Aleksandar Srećković Kubura, dok režiju potpisuje Milorad Milinković.

Ovaj uzbudljivi istorijsko politički triler govori o ubistvu kneza Mihaila Obrenovića, kao i događajima koji su prethodili samom tragičnom činu koji se desio u Košutnjaku 1868. godine.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com