Politika

Stefan Jovanović imenovan za poverenika Narodne stranke u Nišu

Poslanik Narodne stranke Stefan Jovanović imenovan je za poverenika Gradskog odbora Narodne stranke Niš. U ovoj partiji objašnjavaju da je mandat niškog odbora istekao u februaru ove godine, a zadatak poverenika biće organizacija njegovog rada do Skupštine Narodne stranke, zakazane za 22. oktobar.

 

“Mandat poverenika trajaće 120 dana i on neće biti kandidat za predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Niš na izbornoj skupštini gradskog odbora”, navodi u saopštenju ova partija.

Dodaju da je Niš grad u kojem opozicija, prema relevantnim istraživanjima javnog mnjenja, ima priliku da pobedi vlast SNS-a i niški odbor Narodne stranke će biti posvećen tom cilju.

Jovanović je rođen 1989. godine u Nišu, gde je završio Pravni fakultet.

Кao jedan od najangažovanijih studenata Pravnog fakulteta u Nišu, višestruki je dobitnik nagrade „Partnerstva za obrazovanje i razvoj zajednice“ koju kompanija „Philip Morris“ dodeljuje najboljim studentima koji snažno doprinose razvoju lokalne zajednice.

U oktobru 2017. godine izabran je za generalnog sekretara Narodne stranke. Zamenik je šefa poslaničke grupe Narodne stranke u Skupštini Srbije.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com