Politika

Stanković: Divljana – mala pobeda građana i opozicije!

Radnici dečjeg odmarališta „Divljana” konačno su dobili zaostale plate za 2020. I to jeste pobeda građana i opozicije, jer sam u ime građana podnoeo odborničku inicijativu i uporno tražo da se ona prihvati koja je na kraju posle godinu dana do kraja uvažena. Međutim, građane  i dalje muči pitanje ko je odgovoran za rasulo u ovom dečjem odmaralištu i kada ce ono biti vraćeno deci. Deca nam odlaze na Zlatibor i Kopaonik gde roditelji izdvajaju ogromne sume novca za rekreativnu nastavu, dok je „Divljana” druga kuća i dalje nedostupna”, kaže Miodrag Stanković, odbornik koalicije „Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

Stanković kaže da je super što radnici sada imaju platu, ali ko će im nadoknaditi psihičku i materijalnu štetu u prethodnih godinu dana kada su živeli bez dinara i pita se ko će roditeljima nadoknaditi novac za rekreativnu nastavu.

„Tražimo odgovornost onih koji su upropastili „Divljanu” jer svi smo ovde na gubitku bez obzira na isplaćene plate i radnici i roditelji i deca. Radnici ovog dečjeg odmarališta nisu mogli ni kod lekara zbog neoverenih zdravstvenih knjižica, pa to je nenadoknadivo kada je zdravlje naših sugrađana u pitanju. Dakle, ne radi se samo o materijalnoj šteti”, naglašava Stankvić.

On poručuje gradskim čelnicima:

„Zahtevamo da nam dostavite ko je odgovoran za ovu katastrofu, a tražićemo i da se o tome raspravlja na narednoj sednici Skupštine Grada Niša.”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Rezultat opozicione kritike je vidljiv. Tražiti od Gradonačelnice da, ličnim porodičnim primerom, poseti Divljanu. Neka suprug upali džip sa bugarskim tablicama i dođu u dečje odmaralište (Templari su im propagirali humano ponašanje).

    1. Očekivati racio, od učiteljice iz provincije, je iluzija Miloše. Imajte razumevanja – nije Leptirca kriva, to se Beograđani šegačili sa nedozrelom ženom, sa ambicijama bez pokrića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com